23
apr
Seneste opdatering: 24/4-18 kl. 1312
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Passet ved Col de l’Echelle er 1662 meters højde nær italienske Sestriere.

Portræt af et fait accompli

Jeg fandt denne statistik på et svensk debatforum. Hvis nogen tror, at stemmeseddelen stadig kan udrette noget hvad angår migration i England, Sverige, Frankrig og Tyskland, må man bede dem om at læse lidt statistik. Oveni købet har Macron lige forberedt europæerne på op til 200 mio flere afrikanere i Europa inden 2050, og den ‘reformerede’, ‘bekymrede’ socialdemokrat Mette Frederiksen siger naturligvis, at  Danmark skal fortsætte med at tage imod flygtninge. Hvad hun er bekymret for, er snarere at hun stadig er politiker, når hendes demografiske bombe eksploderer i hovedet på os alle sammen.

Vi taler om en europæisk skæbne, der er afgjort mens europæerne sov. Ingen valg kan rulle dette tilbage. Hvis du ikke tror på befolkningsudviklingen i store tyske byer, så gå selv ind på Statistisches Bundesamt.

Se også Germans: A Minority By 2060

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x