25
apr
Seneste opdatering: 26/4-18 kl. 0348
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Raheem Kassam har lige udgivet bogen Enoch Was Right: ‘Rivers of Blood’ 50 Years On. Se også BBC dokumentaren Rivers of Blood, 2008  og Dominic Green: What Enoch Powell Got Right, and Wrong.

NB: Angående kommentarer

Jeg ser, nogle tror jeg censurerer kommentarer. Det kunne ikke falde mig ind. Det er problemer med Disquss, som jeg ikke kan komme ind i. De hænger i filteret der. Jeg taler med teknikken om at sløjfe Disquss helt, andre klarer sig udmærket uden. Jeg vender tilbage om det hurtigst muligt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x