26
apr
Seneste opdatering: 26/4-18 kl. 0258
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

The soldier in the picture is guarding a synagogue. Steen says: “There are two soldiers on the street, but much more security is invisible.” Maybe it’s just me, but the “Ankara Café” sign in the background seems to make the scene simultaneously poignant and ominous… Gates of Vienna. (foto © Snaphanen.dk.)

Ny type terrorsikring, Amagertorv-Strøget

Ny type koranklods midt på Strøget. Boltet fast i Bjørn Nørgaards belægning på Amagertorv og af massivt jern. Men så er det da en udmærket bænk, hvor man ikke behøver købe kaffe for at sidde. Med lidt god vilje, kunne det være en skulptur. (mobilfoto, Snaphanen.dk)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x