2
maj
Seneste opdatering: 3/5-18 kl. 2141
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Lamotte var i Värnamo igår. Här berättar en kille om hur hans granne blev skjuten i trapphuset. link.(Hvis du ikke hører lyd:  Placer curseren på video>  højreklik > slå lyd til)

“Ikke flere asylsøgere, vil klarer det ikke – kriminelle må ud af landet”

Joakim Lamotte laver TV på torvet igen, en mand og en smartphone, en slags TV der aldrig ville komme i SVT. Det er lærerigt at høre, selvom Svensson skal varmes lidt op, inden han spytter rent ud, og det bliver et ubarmhjertigt portræt af den svenske menigmands livsvilkår under en knusende masseindvandring. Man skulle næsten tro, det gav et volsomt udslag i det kommende valg, men efter atten års forgæves venten, tør jeg ikke spå noget andet, end at dette går frygtelig galt til sidst, hvornår det end er.

Man kan roligt påstå, at Sveriges uansvarlige masseindvandring, har været elitens krig imod deres eget folk. Måtte Danmark aldrig, aldrig komme så langt ud i opløsning af indvandring som det arme Sverige. – Det är pressfrihetens dag: Swisha en slant till Joakim Lamotte

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x