5
maj
Seneste opdatering: 5/5-18 kl. 1555
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Den 33-årige sygeplejerske på Rigshospitalets Traumecenter, Loai Khalil Al-Alami, er blevet idømt to års fængsel og frataget retten til at praktisere som sygeplejerske for en voldtægt af en beruset patient.

Han er forfatter til et meget religiøst skrift, har talt for Unge Muslimer, shiiter på Vibevej, og været engageret i ‘interreligiøs dialog’ gennem den folkekirkelige organisation Danmission. Han har også været på plakaten som taler i Imam Ali Moskeen. Kvindelige patienter ved nu, at de skal passe på med at indfinde sig i hjælpeløs tilstand på en skadestue.

Orbán: “Ikke én øre til migranter”

Der skal være enighed om EU’s budget. Ungarn truer med at vetoe budgettet:

Hungarian Prime Minister Viktor Orbán raised the prospect on Friday of blocking the EU’s long-term budget and said none of the bloc’s cash should go to migrants.

Orbán said Budapest would not approve the next Multiannual Financial Framework (MFF) if Budapest is not satisfied with its contents. The Commission unveiled its proposal for the budget on Wednesday but the final version must be approved unanimously by all EU member countries.

“We don’t think that even a single cent should be given to migrants,” said Orbán, adding that others should pay for migration-related costs out of their own national budgets. “We are the democrats, they are the bureaucrats,” he said of the EU, pledging to defend Hungary’s sovereignty. Orbán: No EU money should go to migrants

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x