7
maj
Seneste opdatering: 7/5-18 kl. 2149
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Stefan Löfven blir utskrattad

Kan nogen stemme på denne mand? Jo, 26 procent af svenskerne, hvilket ikke siger så meget om dem, som om demokratiets grundlæggende inkompetence. Det er ikke godt for en statsminister, når folket ler af ham, men Löfven har været overmatchet lige fra starten. Han vil være lettet, når hans tid som statsminister snart er overstået.

At styre det fremtidige Sverige kommer til at kræve en statsmand, og Jimmie Åkesson var den eneste af slagsen i studiet i gårsdagens Agenda. Når man har sandheden på sin side, vil man uvægerligt vinde til sidst, også selvom ’tilsidst’ i Sverige betyder efter 40-50 år og et stærkt beskadiget land. ‘Beyond repair.’

Löfven og den tåbelige glatsnakker, Ulf Kristersson, Reinfeldt version 2.0, er på utaknemmelige opgaver. De ville være chanceløse overfor en intelligent og informeret befolkning, hvoraf halvdelen ikke var politisk hjernevaskede kvinder med et overudviklet omsorgsgen. I Expressen hedder det Oro i S efter Stefan Löfvens svaga insats, men Herregud, han er en stakkel, bær over med ham.

Löfvens svar fick Åkesson att vända ryggen till – ”kom igen!” Se også IOTAKT: STATSMINISTERN

Satiren er allerede igang:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x