8
maj
Seneste opdatering: 8/5-18 kl. 2002
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ang. kommentarer: Jeg ser, at en del var havnet i spambakken efter at teknikken har pillet ved det. Jeg håber, det er i orden nu. Jeg beklager.

Som et møde i Trykkefrihedsselskabet for tusindvis af mennesker

United Kingdom: Thousands of Free Speech fans rallied on London’s Whitehall Sunday, protesting directly outside Downing Street on the first Day For Freedom march. Speakers including Breitbart London’s Raheem Kassam, UKIP leader Gerard Batten, former English Defence League leader and street organiser turned citizen journalist Tommy Robinson, Milo Yiannopoulos,  Anne Marie Waters, and YouTube comedian Count Dankula. Thousands Attend Day For Freedom Rally, Media Blackout.  Her er eksempel på omtalen i MSM: ‘Day for Freedom’ protest in London: Milo Yiannopoulos and Tommy Robinson to speak at controversial far-right rally.

Tommy Robinson kommer på min. 4:48:00. Milo taler min. 4:20:50 og der er et interview med ham 5:16:56. Jeg ved ikke, om Paul Weston også er der. Han fik lukket sin Twitterkonto i forgårs, det kan nu ske for enhver af os. Hvis du er i nærheden af Stockholm  19 maj, meld dig til Svensk Webtelevions møde Det Stora Bedrägeriet.

Morten Uhrskov Jensen: Tale i Mindelunden 4. maj 2018

“Et folk er kun et folk, når det har en fælles fortid”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x