9
maj
Seneste opdatering: 9/5-18 kl. 1839
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Bent Jensen, 16.01.2014, I 009

En stor dansker fylder rundt. LĂŠs DKA’s meget fyldige hyldestartikel. (© Snaphanen)

Der findes meget fĂ„ fyrtĂ„rne i Danmark. Personligheder, der ukueligt kĂŠmper for deres sag og aldrig giver op pĂ„ trods af umulige odds.Professor emeritus dr.phil Bent Jensen, som i morgen torsdag den 10. maj fylder firs Ă„r, er en af de fĂ„. Hans kamp for forskningsfriheden og dermed danskernes ret til at kende deres egen historie i den periode, der gĂ„r under betegnelsen Den Kolde Krig, har vĂŠret lang og sej og belagt med brosten, benspĂŠnd og hadefulde udfald. En ukuelig kĂŠmpe fylder i morgen 80 Ă„r.  (Se eventuelt Bent Jensen: Ulve, fĂ„r og vogtere — Den Kolde Krig i Danmark 1945-1991.)

Bent Jensen er de sidste 50 Ă„rs mest betydningsfulde danske historiker. Med sine vĂŠrker og indlĂŠg i debatten har han vĂŠret med til at fĂ„ folk til at forstĂ„, at vi mĂ„ indddrage alle totalitĂŠre ideologiers hĂŠrgen, ikke blot nazismen og fascismen, for at forstĂ„ det 20. Ă„rhundrede. PĂ„ trods af denne enestĂ„ende indsats er han aldrig blevet medlem af Videnskabernes Selskab, hvilket i sig selv er en skandale, der siger noget om, hvor svĂŠrt det er i Danmark at anerkende store Ă„nder. BlĂŒdnikow: Han tĂžr tale de venstreorienterede imod.

Lars Hedegaard: SĂ„ kom planen over alle planer

Mogensen og Kristiansen fra TV2 havde ikke helt styr pÄ antallet, men mente, at regeringens netop vedtagne ghettoplan mÄ vÊre ca. den 14. Efter min hukommelse er det snarere nummer 23.

Men denne gang skal der virkelig ske noget. Milliarder skal bruges pÄ helt at nedlÊgge de muhamedanske bosÊtningsomrÄder og fordele de anslÄet 350.000+ muslimer i alle landets kommuner. En moske i hver dansk landsby. Det er vejen frem.

Politikerne mener, at vi stÄr over for et socialt eller geografisk problem, eller at den typisk muslimske adfÊrd, vi kan se fra Filippinerne og til Marokko, skyldes dÄrlige boligforhold og en manglende forebyggende indsats over for vanartede bÞrn og deres endnu mere vanartede forÊldre.

Efter at have prÞvet godt tyve gange, er det endnu ikke gÄet op for regering og folketing, at Muhamed var en rigtig skidt knÊgt, som beordrede sine tilhÊngere til at smadre alt omkring sig, indtil Allahs ideologi hersker overalt.

Hvis de havde taget et kort kursus i islam, ville de vide, at den bedste fremgangsmĂ„de er at holde muslimerne samlet, hvor de er. Men da de ikke aner, hvad islam gĂ„r ud pĂ„, mener de, at lĂžsningen bestĂ„r i at udflytte NĂžrrebro, Nordvestkvarteret, Vollsmose osv. til f.eks. ÆrĂž, NĂžrre Nebel eller Skagen. Her vil “udsatte muslimske medborgere” indgĂ„ i et varmt lokalt fĂŠllesskab og holde op med at tĂŠske lĂžs pĂ„ vantro.

Politikernes egentlige plan hÞrer vi intet til. Det er den. der gÄr ud pÄ udskifte og udtynde det danske folk, som i den grad har skuffet dem. Facebook.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x