9
maj
Seneste opdatering: 9/5-18 kl. 1839
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Bent Jensen, 16.01.2014, I 009

En stor dansker fylder rundt. Læs DKA’s meget fyldige hyldestartikel. (© Snaphanen)

Der findes meget få fyrtårne i Danmark. Personligheder, der ukueligt kæmper for deres sag og aldrig giver op på trods af umulige odds.Professor emeritus dr.phil Bent Jensen, som i morgen torsdag den 10. maj fylder firs år, er en af de få. Hans kamp for forskningsfriheden og dermed danskernes ret til at kende deres egen historie i den periode, der går under betegnelsen Den Kolde Krig, har været lang og sej og belagt med brosten, benspænd og hadefulde udfald. En ukuelig kæmpe fylder i morgen 80 år.  (Se eventuelt Bent Jensen: Ulve, får og vogtere — Den Kolde Krig i Danmark 1945-1991.)

Bent Jensen er de sidste 50 års mest betydningsfulde danske historiker. Med sine værker og indlæg i debatten har han været med til at få folk til at forstå, at vi må indddrage alle totalitære ideologiers hærgen, ikke blot nazismen og fascismen, for at forstå det 20. århundrede. På trods af denne enestående indsats er han aldrig blevet medlem af Videnskabernes Selskab, hvilket i sig selv er en skandale, der siger noget om, hvor svært det er i Danmark at anerkende store ånder. Blüdnikow: Han tør tale de venstreorienterede imod.

Lars Hedegaard: Så kom planen over alle planer

Mogensen og Kristiansen fra TV2 havde ikke helt styr på antallet, men mente, at regeringens netop vedtagne ghettoplan må være ca. den 14. Efter min hukommelse er det snarere nummer 23.

Men denne gang skal der virkelig ske noget. Milliarder skal bruges på helt at nedlægge de muhamedanske bosætningsområder og fordele de anslået 350.000+ muslimer i alle landets kommuner. En moske i hver dansk landsby. Det er vejen frem.

Politikerne mener, at vi står over for et socialt eller geografisk problem, eller at den typisk muslimske adfærd, vi kan se fra Filippinerne og til Marokko, skyldes dårlige boligforhold og en manglende forebyggende indsats over for vanartede børn og deres endnu mere vanartede forældre.

Efter at have prøvet godt tyve gange, er det endnu ikke gået op for regering og folketing, at Muhamed var en rigtig skidt knægt, som beordrede sine tilhængere til at smadre alt omkring sig, indtil Allahs ideologi hersker overalt.

Hvis de havde taget et kort kursus i islam, ville de vide, at den bedste fremgangsmåde er at holde muslimerne samlet, hvor de er. Men da de ikke aner, hvad islam går ud på, mener de, at løsningen består i at udflytte Nørrebro, Nordvestkvarteret, Vollsmose osv. til f.eks. Ærø, Nørre Nebel eller Skagen. Her vil “udsatte muslimske medborgere” indgå i et varmt lokalt fællesskab og holde op med at tæske løs på vantro.

Politikernes egentlige plan hører vi intet til. Det er den. der går ud på udskifte og udtynde det danske folk, som i den grad har skuffet dem. Facebook.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x