9
maj
Seneste opdatering: 10/5-18 kl. 1159
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Flytta utomlands. Detta skeppet har sjunkit.”

Som en kommentar til artiklen “Totalt kaos” vid inspektion på Malmöskola”, skrev en fhv. skolelærer denne replik på et debatforum, svenske myndigheder har lukket flere gange, som nu er ligger på server i sikker afstand af Sverige og EU. Det gør iøvrigt alle regimekritiske medier:

“Jobbade ett kort pass på Värner Rydénskolan i Malmö för ca 10 år sedan. Tror den är stängd nu. På ca 1200 elever fanns där en svensk tror jag. Har aldrig beskådat ett större helvette. Skulle jobba i träslöjden, men alla verktyg (läs vapen) var inlåsta och det handlade mest om att försöka ta reda på att rätt elever var “närvarande”, vilket inte heller det gick. Tacka fan för att jag skolade om mig och blev programmerare istället, det var ett rejält uppvaknande. Dessa människor har inget i Sverige att göra och varje ytterligare generation kommer bara att bli ännu värre. Efter att ha arbetat på en sådan skola, samt kollat på den demografiska utvecklingen står det för mig helt klart att min generation inte kommer att få ta del av någon allmän pension. Spara era pengar, flytta utomlands. Detta skeppet har sjunkit.”Se video på Besinningslös vandalism i Palmcranzskolan. (Se også Bibliotekskaos i Olofström.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x