14
maj
Seneste opdatering: 15/5-18 kl. 1821
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Douglas Murray

“It is possible, that ordinary europeans will join their leaders in this suicide pact, but recent opinion polls suggetst, that they have no intentions of doing so. How they act on that intention, will be the great story of the years ahead. (Min rubrik er fra The Australian)

Britain is Becoming Airstrip One*

“He who controls language, controls thought”

Det er en skræmmende periode af IT-censur, vi er på vej ind i. Jeg oplevede den i Sverige inden internettet, men nu synes den at skulle overføres af EU til internettet. Vi bliver alle svenskere i den forstand, at mens de lukker munden på os, stjæler de vores land.  Jeg er formentlig selv snart historie på Twitter og Facebook. Se idag Austria charges 17 far-right ‘Identitarians’ over hate speech and criminal activities. * “Airstrip One”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x