15
maj
Seneste opdatering: 16/5-18 kl. 1555
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Magnus Bejmar er den eneste, der kan analysere politisk, de to kvinder til højre i billedet kommer ikke i nærheden. Bejmar er tør, kontakt og instruktiv over for et dansk publikum. Jeg husker Malin Waak fra et møde i Trykkefrihedsselskabet, hvor hun viste alle tegn på væmmelse over forsamlingen ligesom i sin senere artikel. De to er æstetikere, der tror de kommenterer politik, men nu er svensk politik udadtil teater og æstetik for pøblen, så det er til at forstå, naivere personer hopper på showet. Se Jalla jalla välfärd åt alla! –  Deadline fra min 10:25.

Udvandringsråd for nigerianere: Norden

Nigerias befolkningstilvækst i det 21 årh. svarer til hele EU’s befolkning i 2018

Nigeria har nu 206,831 indbyggere. I 2050 vil de have 400 mio. indbyggere, og i år 2100 vil de have 752 mio indbyggere. For nogen siger det sig selv, at Nigeria må afsætte sin befolkningsoverproduktionproduktion i Sverige, Norge og Finland. Sverige er førstevalget ifølge den nigerianske avis Pulse. “De må til at rykke lidt tættere sammen,” som Niels Hausgaard siger. “Vi kan alligevel ikke stoppe dem.” Hvis de skiftes til at ligge ned og sove, kan der godt være en ekstra halv milliard på den Skandinaviske Halvø, mener Niels Hausgaard-segmentet.

They all have booming economies, progressive immigration policies and immigrant support services. So, don’t just migrate, consider what your priorities will be and pick the country that’s best for you.

Sweden has been ranked as the world’s best country for immigrants, ahead of Canada and Switzerland. Sweden’s decision to take in large numbers of refugees had seen its society diversify as migrants account for about 10 percent of its 9.8 million population. These are the 7 best countries to immigrate to. (Niels Hausgaard: Vi kan ikke ‘lukke af’ for folkevandringen, vi er ’skide rige’, og ‘må rykke lidt sammen’.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x