15
maj
Seneste opdatering: 15/5-18 kl. 1557
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“The Hun is always either at your throat or at your feet,” sagde Churchill om tyskerne. I dag ville han have sagt det om Europas politikepåførte plage, islam. Mange kommer til at dø, nogle få vil have skylden, vi ved alle, hvem de er:

Terrorist atrocities, with the potential to inflict widespread deaths and injuries, have been thwarted in Britain at the rate of one every month since the Westminster attack in March 2017, Andrew Parker said, while also pointing out that the threat from Isis remains as lethal and active as ever. Intelligence services thwarting monthly terror attacks on Britain, MI5 head says.

In a speech to European security chiefs in Berlin today, Director-General Andrew Parker will add the threat from Islamic State extremists to launch devastating attacks at home and in Europe, with potential to kill and maim hundreds, remains.

Parker’s speech comes two days after one man was killed and four others injured in a stabbing spree in central Paris, claimed by the militant group. British secret service MI5 preventing monthly terror attacks, chief says.

Et svensk voldtægtsoffer fortæller

Der var 7. 230 anmeldte voldtægter i Sverige i 2017. Med mørketallet er det over 72.000 voldtægter om året. Det taget i betragtning er det påfaldende sjældent man ser en personlig beretning om det i feministlandet. Det er heller ikke rigtig prioriteret af feminist-pressen. Ingela Högfelddt‎ fortæller på Facebook:

Låt mig berätta min historia. 2013 blev jag överfallsvåldtagen av en person, mitt liv krossades, mina barns liv smulades och mitt dåvarande äktenskap kraschade. På grund av mig!!!

Fram tills dess trodde jag verkligen på rättvisan. Jag gjorde alla jäv** tester, polisförhör, rättsläkarbesök och sedermera en rättegång. (Allihop så kränkande att jag önskar ingen desamma) 3.5 år och 6 månaders kontaktförbud. Jag deltog i rättegången ” anonymt ” för jag var ski**rädd att han skulle komma tillbaka.

Rättegången skedde 2015 då han inte fanns i ett DNA register före det så fann man inte min gärningsman. Han våldtog en annan kvinna då som matchade träffen.

Men efter 2.4 år kommer civilpoliser och hämtar mig. Ännu en våldtäkt är begången utav honom, har ägt rum.

Min förstfödda son ( född 89 ) var beredd på att ta ett fängelsestraff för att få skjuta ihjäl honom och jag kämpade hårt med honom och mig själv för att han skulle förstå ” Att det löser inga problem “Min upplevelse är NADA jämfört med vad unga flickor idag utsätts för. Och jag kämpar själen ur mig för att möta dessa o ge dem ” tröst “!!! Det finns ingen, tro mig. Jag har gått igenom varenda jäv** stavelse av det ordet. Och än idag sätter jag inte min fot utanför huset på Valborgsmässoafton för den dagen är dagen när våldtäkts män slår till.

Anders Borg vill idag att S och M regerar tillsammans efter valet. Då han tror att en minoritetsregering blir handlingsförlamad. Det har väl 7 klövern varit i många år nu, undrar vilken planet han befunnits sig på, för inte tusan är det jorden.

Jag kan inte i mina vildaste fantasier ( o tro mig jag har verkligen försökt) förstå hur man kan döma sexualbrottslingar till vård// ungdomsvård..

Jag är själv socionom och vet vilka INGA resurser dessa myndigheter har. Och även om de haft resurser då är jag övertygad om att vi INTE kan behandla sexualbrottslingar i Sverige, Norden, Europa och världen!!

VAKNA SVERIGE!!

Detta händer varje dag med ert goda minne. Jag hade ” tur ” det var bara en och jag överlevde!!! Hur många fler berättelser behöver vi 7 klövern, innan ni fattar att det är KNAS.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x