16
maj
Seneste opdatering: 17/5-18 kl. 1315
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Joakim Lamotte interviewer Tino Sanandaji: “Norge og Damark er en hel anden planet.”

Sanandaji befinder sig i en fase, jeg selv befandt mig i for seksten-atten Ă„r siden. Jeg troede, Sverige var et liberalt demokrati, men ytringsfrihed er, som Sanandaji har luret prĂŠcist, forbeholdt den ret fĂ„tallige politiske adel, og den ligger noget til venstre for socialdemokratiet. Andre opmuntres mildt sagt ikke til at bruge deres ytringsfrihed. Svenske medier fungerer som politiske kommissĂŠrer, de slipper ikke ‘forkerte meninger’ ind, og nĂ„r medierne tvunget af virkeligheden skifter mening, lukker de dem stadig ikke ind uanset de havde ret hele tiden.

Nu er situationen den pikante, at medier og politikere skal forholde sig til at have haft katastrofalt uret i 45 Ă„r. Sanandaji hiver fuldstĂŠndigt bukserne ned pĂ„ SVT og PK-eliten, men han vil nok opdage, det er bedst at fĂ„ sig en akademisk stilling uden for Sverige. Hidtil har ingen vundet over den politiske adel, skĂžnt Åkesson har et skud i bĂžssen den 9 september 2018.

Dette er den korte forklaring pÄ, at Sverige nu har en undergrundspresse sÄ stor, at den begynder at ligne den illegale under den danske besÊttelse. Det er ogsÄ forklaringen pÄ, at Sverige er kommet sÄ langt ud demografisk, som tilfÊldet er. Denne video er er allerede set 52.000 gange pÄ under et dÞgn.

Lamotte holder den journalistiske fane hĂžjt

Lyden er ikke optimal, brug hÞretelefoner, for det er virkelig en analyse af en tilstand, der er vÊrd at hÞre. Cadeau til Lamotte igen, en hÊderlig journalist. (OgsÄ pÄ Facebook)

Man kan ogsÄ hÞre Lamotte debattere bÞnnekald pÄ torvet i VÀxjö i gÄr aftes her.Det er et nÄdelÞst portrÊt af en stadig mere umulig situation for Sverige.

IkvÀll skulle nationalekonomen Tino Sanandaji deltagit i SVT Aktuellt för att debattera brott, men valde att inte medverka. IstÀllet Àr han med i en direktsÀndning hÀr pÄ min Facebooksida för att prata om brottsutvecklingen i Sverige. Ett Àmne som Äter blev aktuellt efter att kriminologen Jercy Sarnecki hÀromdagen gick ut och menade att det finns sÄ mycket annat att oroa sig för. Hör Tino Sanandaji ge sin syn pÄ brottsutvecklingen i Sverige och varför han bojkottar public service.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x