16
maj
Seneste opdatering: 17/5-18 kl. 1315
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Joakim Lamotte interviewer Tino Sanandaji: “Norge og Damark er en hel anden planet.”

Sanandaji befinder sig i en fase, jeg selv befandt mig i for seksten-atten år siden. Jeg troede, Sverige var et liberalt demokrati, men ytringsfrihed er, som Sanandaji har luret præcist, forbeholdt den ret fåtallige politiske adel, og den ligger noget til venstre for socialdemokratiet. Andre opmuntres mildt sagt ikke til at bruge deres ytringsfrihed. Svenske medier fungerer som politiske kommissærer, de slipper ikke ‘forkerte meninger’ ind, og når medierne tvunget af virkeligheden skifter mening, lukker de dem stadig ikke ind uanset de havde ret hele tiden.

Nu er situationen den pikante, at medier og politikere skal forholde sig til at have haft katastrofalt uret i 45 år. Sanandaji hiver fuldstændigt bukserne ned på SVT og PK-eliten, men han vil nok opdage, det er bedst at få sig en akademisk stilling uden for Sverige. Hidtil har ingen vundet over den politiske adel, skønt Åkesson har et skud i bøssen den 9 september 2018.

Dette er den korte forklaring på, at Sverige nu har en undergrundspresse så stor, at den begynder at ligne den illegale under den danske besættelse. Det er også forklaringen på, at Sverige er kommet så langt ud demografisk, som tilfældet er. Denne video er er allerede set 52.000 gange på under et døgn.

Lamotte holder den journalistiske fane højt

Lyden er ikke optimal, brug høretelefoner, for det er virkelig en analyse af en tilstand, der er værd at høre. Cadeau til Lamotte igen, en hæderlig journalist. (Også på Facebook)

Man kan også høre Lamotte debattere bønnekald på torvet i Växjö i går aftes her.Det er et nådeløst portræt af en stadig mere umulig situation for Sverige.

Ikväll skulle nationalekonomen Tino Sanandaji deltagit i SVT Aktuellt för att debattera brott, men valde att inte medverka. Istället är han med i en direktsändning här på min Facebooksida för att prata om brottsutvecklingen i Sverige. Ett ämne som åter blev aktuellt efter att kriminologen Jercy Sarnecki häromdagen gick ut och menade att det finns så mycket annat att oroa sig för. Hör Tino Sanandaji ge sin syn på brottsutvecklingen i Sverige och varför han bojkottar public service.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x