17
maj
Seneste opdatering: 17/5-18 kl. 1930
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Mass Migration is ‘Here to Stay’

Europa er ikke først og fremmest oppe imod den afrikanske befolkningseksplosion på et par milliarder i dette århundrede. Vi er oppe imod EU kommissionen, og det ville klæde Vesteuropæiske politikere at sige det højt. Østeuropæerne har ingen problemer med det.

Kommissionen tror, vi kan fordele os ud af hundreder af millioner mennesker. Jeg tror, det betyder slutningen på europæisk liv og kultur. Afskaffer Danmark sit forbehold for fælles asylpolitik nu, vil Kommissionen sikre, at vi relativt hurtigt bliver som Sverige: Irreperabelt ødelagt. Vi er under en promille af verdens befolkning, vi kan skylles væk på et årti, og én ting bør nu stå fast: Det bliver ikke EU, der sikrer, at Danmark eksisterer i tusind år endnu.

Europe is set to absorb massive waves of migration “for the decades to come”, the EU Commission has declared, vowing the continent will “never become a fortress”. Speaking in Brussels on Wednesday, EU migration chief Dimitris Avramopoulos stressed that the European Commission would oppose any plans to build a fence on the Greek-Turkish border. EU Commission: ‘Europe Will Never Be a Fortress’, Mass Migration ‘Here to Stay’ Se også Nigerias befolkningstilvækst i det 21 årh. svarer til hele EU’s befolkning i 2018.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x