17
maj
Seneste opdatering: 18/5-18 kl. 0221
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Det vil tage generationer, at reparere Sverige”

Ja, det er det formentlig allerede, når man tager i betragtning, hvor underrapporteret det er i opinionsundersøgelser. Valget 2018 kan altså blive historisk. Jeg er så småt begyndt at invitere mig selv til valgaften i Sverige, ligesom Uriasposten og jeg holdt valgaften hos SD i 2010. Dengang havde vi ret, nu får vi det inden længe. Når man har ventet tyve lange år, har man nok lov at hovere lidt, især når man tænker på, hvad det har kostet  af tilsvining fra rene, politiske kolbøtter.

Hele SVT Aktuellt i går aftes foregik på Sverigedemokraternas banehalvdel. Først sendt direkte fra forstaden Husby, hvor civilsamfundet er braset så meget sammen at småforretninger ikke længere kan holde åbent.

Derefter en debat hvor Jimmie Åkesson tørre gulv med Anders Ygeman. “Det vil tage generationer at reparere Sverige,” siger Åkesson. Hvis det kan lade sig gøre, siger jeg, og jeg er desuden ret sikker på, at det bliver blodigt.  Man kan roligt sige, at svenske socialdemokrater lever på renoméet og har opbrugt talentmassen. SD och S jämnstora, M backar och MP fast under spärren, SD och S lika stora. – YOUGOV VISAR: ALLT SVÅRARE ATT KRINGGÅ SD.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x