17
maj
Seneste opdatering: 18/5-18 kl. 1729
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Földi compares Eastern with Western Europe: “We can see much more clearly and more simply. We are not cleverer, but our education and upbringing are different (…) In Western Europe, at the level of the masses, this is starting to disappear. And to this connect the fact, that the majority of European politicians are traitors!”

Follow the money: EU og storfinansens interesse er, at svække nationalstaterne med indvandring

Dette handler ikke om fattige afrikanere, der bliver to milliarder flere i dette århundrede. De er kun midlet for den bagvedliggende dagsorden.

To ungarnske analytikere beslyser kræfterne bag ved den EU-opmuntrede masseindvandring af Vesteuropa. Det er uværdigt at se danske EU partier som V,K og S drible uden om den sandhed, at EU Kommissionen og de selv har stadig mere konfliktende interesser. Støjbergs seneste teaterstykke er, at indføre danskheds-ceremonier i ALLE kommuner.

Men det er bluff, ligesom regeringens ‘ghettoplan,’ hendes parti er en lus imellem to negle: Danske interesser og EU Kommissionen og storfinansens interesser. Man må takke østeuropæerne for at tale lige ud om denne åbenbare konflikt og modsætte sig Bryssel. Jeg bebrejder dem ikke, at de er det, men at de skjuler det.

Der er vi virkeligheden kun to hovedscenarier: Enten vinder EU Kommissionen og de virkelig rige pengedrenge over de europæiske befolkninger, og så går vi imod Europas ‘End Game,’ eller også vinder de folkelige strømninger, og så kan vi imødese EU’s endeligt.

Man kan også formulere det kort: EU er ved at fabrikere Europas næste krige – borgerkrige, og vi har et regeringsparti, Venstre, der – omend modvilligt – følger slavisk i Kommissionens spor. Betragter man Frankrig, Sverige, Belgien, Tyskland og England, må man frygte for, at de allerede er anlagt. Pengedrengenes stik-i-rend-drenge – en Juncker og en Løkke – bekriger deres folk ved at lade dem kolonisere, og disse er kun ved at vågne sent og langsomt. The majority of European politicians are traitors, says intelligence analyst.

I forlængelse af ungarernes argumenter ligger selvfølgelig Lars Berns videoer Globalisternas fyra stora misstag.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x