18
maj
Seneste opdatering: 19/5-18 kl. 1809
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Video: Britisches Geheimdokument von 1971 zeigt Pläne zur nationalen Entmachtung durch die EU

“Når befolkningerne opdager, hvad EU er, er det for sent at melde sig ud” (undtagen for briterne) “Trods alle politikernes påstande om, at EU ikke skulle føre til en centralstat, viser dette dokument, at det netop var planen.” Danske medier har ikke historien, tyske næsten ikke.

A SECRET document, which remained locked away for 30 years, advised the British Government to COVER-UP the realities of EU membership so that by the time the public realised what was happening it would be too late. Almost all of the shocking predictions – from the loss of British sovereignty, to monetary union and the over-arching powers of European courts – have come true.

The classified paper, dated April 1971, suggested the Government should keep the British public in the dark about what EEC membership means predicting that it would take 30 years for voters to realise what was happening by which time it would be too late to leave. He went on to say “Community law” would take precedence over our own courts and that ever more power would pass away from Parliament to the bureaucratic system centred in Brussels. We were lied to! Secret document FCO 30/1048 kept truth about EU from British for 30 years (How Whitehall thought British public too stupid to be trusted with EU decision.) Hele dokumentet er her, PDF 224 sider.

Et svensk civilsamfund i fuld opløsning

Hvad der end sker i svensk politik, vil det være for sent. De nærmest forsvarløse svenskere har endnu ikke indstillet sig på, at stat og politi ikke mere kommer dem til hjælp, og at de selv må danne væbnede netværk for at overleve i deres eget land. De er født tabere i konkurrencen på brutalitet og primitivitet.

‘Globalisering’ har betydet, at 3 verdens klaner og bander har overtaget herredømmet over gaderne, at vor tids Sturmabteilung terroriserer den indfødte underklasse – på den svenske overklasses bestilling, som enhver ved. En mareridtsagtig historie om levevilkårerne i Staffanstorp, bare 30 km i luftlinje fra København: Staffanstorp: “Jag bara väntar på den dagen då de dödar mina pojkar”

Det börjar alltid likadant. De skickar fram de yngsta, och sen någon äldre tonåring. Bråken börjar med att de kräver svenskar, men även invandrare som bott här länge, på pengar, de hittar på skulder. De säger “jag ska knulla din mamma”, de provocerar och attackerar tills den svenska ungen svarar tillbaka, då kommer vuxna i bilar, det går på nolltid. Sen har du tio, ibland tjugo bilar på plats. Ungdomarna och de vuxna har vapen och de kan gärna vara tjugo mot en. De slåss och sparkar även någon som ligger på marken, de går tjugo stycken på en person.

Vi har fått fly flera gånger, och fått vara borta veckovis, barnen har missat skolan och tvingas vara borta från staden för att det är fara för deras liv. Många andra familjer har också fått fly, en del för gott, och har hemliga adresser. Men ingen vågar yttra sig. Nu är jag så trött på skiten.

Politikerna vet mycket väl vad som händer, men det känns som om de ignorerar det. Moderaterna som styr här ville ha in extra vakter som skulle vara aktiva dygnet runt, men det bromsade socialdemokraterna. Polisen hinner inte hit, vår polisstationen är bara öppen fram till klockan tre och sen får man klara sig på egen hand.

– Jag är livrädd så snart mina barn går utanför dörren för jag vet inte om de kommer hem igen. Mina barn har blivit misshandlade av flera, det började med min yngste son, det var sju killar i 14-årsåldern som hoppade på honom, oprovocerat, han gick bara förbi dem… de slog honom med knytnävar och sparkade honom i huvudet, de slog honom med stolar, och ingen vuxen som gick förbi stoppade misshandeln. Mina barn har blivit rånade på kläder och mobiletelfon och utpressade på pengar.

Ikke langt fra Staffanstorp: Polisstationen i Åstorp bommas igen – bristande säkerhet för personalen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x