22
maj
Seneste opdatering: 22/5-18 kl. 2300
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Peter Eriksson har en lejlighed på Södermalm, Sveriges ‘mindst mangfoldige bydel’

Hyresgästoreningen har udgivet et kort, de kalder Mångfald och segregation i Sverige. Der kan Miljøpartisten Peter Eriksson se, hvor han skal flytte hen, hvis han vil bo med 50 eller 80 procent udlændinge fra hele den 3 verden. Södermalm i Stockholm, hvor overklasse og journalister bor i stort tal, er den ‘mindst mangfoldige bydel’ i hele Sverige. Hvor mon stjernehykleren Peter Eriksson bor? Han har et hus i Kalix og – hører man i denne video – ‘en lägenhet på Söder’. Det må være denne i Västgötagränd lige ved Medborgarplatsen. Medborger Eriksson skal nok bringe Miljøpartiet op over spærregrænsen.

1,400 Underage Dutch Girls Forced into Sex Slavery by Migrants

Dette påfører typer som Peter Eriksson deres eget folk, og lader dem endda betale milliarder for det. Vil de slippe afsted med det? Ingen aner det, men hvis jeg var i deres sko, ville jeg ikke være hundrede procent sikker på det. Der er ingen beviser for, at dette forekommer i Sverige, men det virker helt utænkeligt, at det ikke skulle. I al fald har han påført Sverige en syndflod af mord og voldtægter.

“These men are mostly Moroccans, Turks, Caribbeans, and Roma. The lion’s share of them have a migrant background,” said Gideon van Aartsen from Watch Nederland, an initiative which coordinates with the nation’s police on efforts to fight child sexual exploitation (CSE).

He told the newspaper that selling sex with schoolgirls is a “lucrative trade” that can earn “up to 800 euros a day on a girl” for ‘loverboys’, most of whom are part of larger networks that are also involved in trafficking illegal drugs and weapons.

Annually around 1,400 Dutch minors fall victim to ‘loverboys’ — a term used in the country to refer to young men who lure underage teens into relationships then force them into the sex industry — according to police human trafficking experts Marijke van Overveld and Esmee Huijps. Netherlands: 1,400 Underage Dutch Girls Forced into Sex Slavery Each Year by ‘Migrant Background’ Males

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x