23
maj
Seneste opdatering: 23/5-18 kl. 1654
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Black Pigeon: Marakesh declaration: EU wants legal immigration of Africans

Mødet i Marakesh fandt sted 18 maj, men jeg finder ikke ét ord om det i dansk presse selvom Danmark deltog i mødet og givetvis underskrev deklarationen. Hvorfor fortæller danske politikere os ikke lige ud, at vi allerede ikke selv bestemmer vores fremmedpolitik?

Mens Lars Løkke og Mette Frederiksen har hhv. Støjberg og Sass Larsen til at berolige befolkningen retorisk, tager de ikke afstand fra Bryssels stædige forsøg på at ødelægge Europa stadig mere. De må vælge side: De kan ikke både behage Bryssel og de folk, der har valgt dem. I mellemtiden må vi vælgere stemme på de eneste partier, som er en ægte opposition til dem og Bryssel. De findes i hele Vesteuropa, ellers havde jeg også forladt demokratiet for adskillige år siden. Hvem gider stemme i et demokrati, der har foræret halvdelen af magten til Bryssel, og iøvrigt bedrager befolkningen om deres hensigter, hvilket lader til at være hele meningen med Inger Støjberg?  Marrakesh Political Declaration, PDF

Slutdokumentet ser ikke migration som et problem, men derimod betegner den som en positiv proces. “Erklæringen vedtaget på mødet med deltagelse af 31 europæiske og 26 afrikanske lande, betegner migration som en positiv proces, der skal tilskyndes. Det er planen, at der skal åbnes nye migrationskanaler, og indvandrere ikke skal differentieres ud fra deres juridiske status, begrunder Péter Szijjártó. Ungarn afviser at underskrive EU-Afrika aftale om migration: Den opfordrer til migration.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x