28
maj
Seneste opdatering: 29/5-18 kl. 1125
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Our british traitor-class and Quislings must be held to account

Jeg mødte Paul Weston for første gang i Bryssel i 2007, og han har været en ven lige siden. Han har været i København i 2010 og i 2016. Englænderne forstår nu, de er regeret af landsforræddere. Tænk når over tyve procent af danskerne også gør. Så begynder festen. Jeg vil gerne se en retsforfølgning af de hovedskyldige, for jeg ønsker mig ingen folkedomstol. De gør de heller ikke selv, kan man være vis på. De vil virkelig ikke ønske at møde folkets retfærdighed. De vil søge ly,  som om de var uskyldige, og vi vil bringe dem til ansvar. Det skal de ikke tvivle på.

Sveriges første krig i 200 år

Men det må nævnes offentligt, at den førte politik hen over hovedet på demokratitet, ikke nødvendigvis er straffri. De skal ikke bilde sig ind, de er stensikre på at slippe fra det. Først i køen står naturligvis de svenske landsforrædderpolitikere. At bringe justits til dem, vil formentlig gå helt af sig selv. Sverige skal bare fortsætte den vej, det har betrådt i fire årtier.

Det bliver grimt, ingen ønsker at bevidne det. Jeg ser imidlertid ikke, hvordan det skal kunne undgås. Det svenske folk vil rejse sig voldeligt for at overleve disse politikere. De har to millioner legale våben. De kommer til at bruge dem.

“Hvor skal jeg emigrere hen, når Sverige er islamiseret?”

Inden et par årtier, vil Sverige befinde sig i sin første krig i 200 år, noget af en politisk bedrift. Se Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 år.Det er en virkelig interessant video, hvis du vil skue et par årtier ind i Sveriges og Europas fremtid, og hvis du vil fatte omfanget af denne generations forbrydelse imod dens efterkommere.

LIVE with Ezra! UPDATES on Tommy Robinson the UK press can’t tell you

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x