28
maj
Seneste opdatering: 29/5-18 kl. 1125
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Our british traitor-class and Quislings must be held to account

Jeg mÞdte Paul Weston for fÞrste gang i Bryssel i 2007, og han har vÊret en ven lige siden. Han har vÊret i KÞbenhavn i 2010 og i 2016. EnglÊnderne forstÄr nu, de er regeret af landsforrÊddere. TÊnk nÄr over tyve procent af danskerne ogsÄ gÞr. SÄ begynder festen. Jeg vil gerne se en retsforfÞlgning af de hovedskyldige, for jeg Þnsker mig ingen folkedomstol. De gÞr de heller ikke selv, kan man vÊre vis pÄ. De vil virkelig ikke Þnske at mÞde folkets retfÊrdighed. De vil sÞge ly,  som om de var uskyldige, og vi vil bringe dem til ansvar. Det skal de ikke tvivle pÄ.

Sveriges fĂžrste krig i 200 Ă„r

Men det mÄ nÊvnes offentligt, at den fÞrte politik hen over hovedet pÄ demokratitet, ikke nÞdvendigvis er straffri. De skal ikke bilde sig ind, de er stensikre pÄ at slippe fra det. FÞrst i kÞen stÄr naturligvis de svenske landsforrÊdderpolitikere. At bringe justits til dem, vil formentlig gÄ helt af sig selv. Sverige skal bare fortsÊtte den vej, det har betrÄdt i fire Ärtier.

Det bliver grimt, ingen Þnsker at bevidne det. Jeg ser imidlertid ikke, hvordan det skal kunne undgÄs. Det svenske folk vil rejse sig voldeligt for at overleve disse politikere. De har to millioner legale vÄben. De kommer til at bruge dem.

“Hvor skal jeg emigrere hen, nĂ„r Sverige er islamiseret?”

Inden et par Ă„rtier, vil Sverige befinde sig i sin fĂžrste krig i 200 Ă„r, noget af en politisk bedrift. Se Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 Ă„r.Det er en virkelig interessant video, hvis du vil skue et par Ă„rtier ind i Sveriges og Europas fremtid, og hvis du vil fatte omfanget af denne generations forbrydelse imod dens efterkommere.

LIVE with Ezra! UPDATES on Tommy Robinson the UK press can’t tell you

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x