30
maj
Seneste opdatering: 31/5-18 kl. 1053
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Batten er den leder, UKIP hele tiden skulle have haft. Nigel Farage var hurtig i pæren, og skaffede England ud af EU, men den største trussel, islam, ville han ikke røre ved, og han ville heller aldrig have støttet Robinson så uforbeholdent som Batten.

Gerad Batten deltog i den førtste Counterjihad Konference i Bryssel i 2007 (sammen med Sam Solomon, Robert Spencer, Bat Ye Or, Lars Hedegaard og mange andre), og gjorde et bundsolidt indtryk.

Se Lysenkoism, Tommy and the Impact of Political Religion og Bruce Bawer: British Media: Lockstep Lies. Offentligheden omkring Tommy Robinson har allerede haft den effekt, som han ville opnå med sin mobiltelefon: 20 MPs Call for Action on Rape Gangs as Government Accused of ‘Letting Victims Down.’

Uhrskov: Svensk forfatter til forhør om satire

Det er glimrende Uhrskov formidler Sverige for resten af dansk MSM, der ellers måtte henligge det i det lyserøde aftenmørke, DR og Politikens dækning kaster over det ‘Sverigesbilledet’. For man vil gerne – også i Sverige – gøre det hele til ‘et billede’, som bare er én, uvæsentlig version af virkeligheden, som særligt højreorienterede  spreder.

“Fortvivl ej,” det er mørkemænd, multikulturen og islam er gode på bunden, og den er i øvrigt uundgåelig, som systemets mænd og kvinder messer hele tiden. Hvad de ikke nævner er, at EU med moderne teknik kunne blokere Middelhavet på et døgn, men at de ikke VIL, og at det er derfor, multikulturen er ‘uundgåelig.’ Dog ikke i Finland, Japan, Ungarn, Tjekkiet og Polen.

Forhøret af Jan Sjunnnesson er surrealistisk

Jan Sjunnesson er en kendt stemme på den anden side af sundet. Han har været konstitueret rektor ved flere svenske uddannelsesinstitutioner og har i det hele taget sine papirer i orden.

Jan Sjunnesson har imidlertid begået den dødssynd at være kritisk over for den masseindvandring, som har forandret Sverige til det værre, det meget, meget værre. Du gamla, du fria er i hvert fald indtil videre en saga blot. Den demografiske forandring i Sverige er enorm og meget skræmmende, som nyligt dokumenteret af Gunnar Sandelin. Tag til Malmø, min ven, hvor 55,3 procent af alle mænd i alderen 15-44 år havde udenlandsk baggrund, langt de fleste fra den tredje verden. […]

Forhøret af Jan Sjunnnesson er surrealistisk. Han bliver spurgt om, hvordan og hvor ofte han logger ind på facebook, og han belæres om ordlyden af den svenske racismeparagraf. Der spørges om navnet Mustafa, og hvem der bærer dette navn. Jan Sjunnesson forhøres, om han er imod stening og tortur. Han svarer, at han er imod. Og sådan fortsætter det. Jyllands Posten

Jan Sjunnesson og Fl. rose, Trykkefrihedsselskabet, 2015. Foto © Snaphanen.dk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x