1
jun
Seneste opdatering: 1/6-18 kl. 1820
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg berørte den bureaukratisk mastodontlov den 10 maj set fra fotografens standpunkt: Disse fotos kan være ulovlige efter d. 28 maj. Henrik Jensen skrev om den i Jyllands Posten. Udover det har jeg ikke set så meget om den, men man har jo ikke siddet inde i denne fænomenale maj måned. Black Pigoen er mere af en hardhitter, men alle må bidrage til at belyse denne lov.

EU er et tiltagende mareridt, og danskerne elsker det tilsyneladende

Det ligner allerede nu en totalitær lov, som er så omfattende, at enhver kan anklages for ikke at overholde den. Ligesom den vilkårlige Hate Speech lovgivning, som jurister selvfølgelig hader fordi den er vilkårlig og uklar, og dermed ikke retssikker, men som de åbenbart er for feje til at argumentere imod. Meget foreløbig konklusion:

Farvel til folkestyret. Det var en kortvarig, naiv drøm

I fremtiden kan enhver i Europa, der kommer i nærheden af en computer og f.eks. et kamersa, risikere gigantiske bøder. En ønskesituation i enhver totalitær stat. Det eneste vi foreløbig kan håbe på, at at de 25 000 sider EU lov, bliver umulige at håndhæve, og at den derfor drukner under sin egen vægt. At Europæerne vil rejse sig imod dette marixistiske monster, kan man tilsyneladende godt glemme alt om. De rækker selv EU kommissionen rebet, de skal hænges med, så måske var demokratiet en virkelig overvurderet ide og rent teater. Måske er det godt det samme, at det har foræret 170 års folkestyre væk.

Lad os fejre det den 5 juni, eller enes om, at vi ikke deltager som statister i det nye demokratiteater: Folketingsvalg og EU- valg til Mickey Mouse parlamentet. Græd eller lev lidt endnu og hør

Sir Humphrey explains the European Common Market.


Indtages en gang dagligt mod vrede eller depression. Det gør én lettet over at, England i det mindste slap ud nogenlunde intakt, blot med en demografi der indikerer borgerkrig i løbet af 30 år. Man kan mene, når man kender disse og svenske poltitik gennem 85 år, at politik går ud på at gribe så lidt ind som muligt, specielt i katastrofer under udvikling. Ianaktivitet er det sikre handling, bare man ikke taler om den.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x