1
jun
Seneste opdatering: 2/6-18 kl. 1126
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Dette er en meget god samtale, som jeg først har fået hørt nu. Det er vejrets skyld, og det bliver det også i næsten uge. Hvis nogen mod formodning ikke skulle være fortrolige med, hvad jeg mener om forskellige politiske emner, som Gerard Batten lige præcis min mand. Jeg talte pænt om ham forleden, og det er sgu dejligt at kunne gøre om en politiker en yderst sjælden gang. Vi har brug for hundredevis af hans slags, hvis vi bare skal håbe på, at vore lande bliver udholdelige at leve i for vore børn. Jeg tror som bekendt, at Sverige har passeret et tragisk tipping point.

(Vejret fortsætter næste uge, det bliver nok ‘light blogging.’ Med alderen bliver vintrene sejre og sejere, nĂĄr nĂĄr ens tĂĄlmodighed bliver belønnet, som den gør nu, sĂĄ hiver det i hver fiber i kroppen.) Se ogsĂĄ Brittany Pettibone med den tyske politiker, der tilbød Tommy asyl i Tyskland.

Hvad ingen politiker kunne drømme om at fortælle dig

Bemærk den blĂĄ stabel til højre. Det er det befolkningsoverskud FN og EU er fast besluttet pĂĄ at overføre en stor del af til Vesten, og som ingen main stream politikere vover at tale ærligt om eller imod. Det fortsætter, og du fĂĄr ingen grund til, at det gør. Dansk politik er infantil, den handler kun om dagen i morgen, burkaforbud, Støjberg og Thulesen Dahls festkager over “100 stramninger, der ikke vil virke”. Det er et røgslør til ære for dig, og du ryger pĂĄ det, eller ogsĂĄ er det muligvis inkompeterncen hos dem, der sidder i Folketinget. Eller begge dele.

Vi er allerede solgt af dem, men hele handlen er endnu ikke gået igennem. Der står FN og EU på alt, hvad der kommer til at gå galt for Vesten. Derfor siger feje, afmægtige politikere ikke et kvæk, mens de sælger dine børns fremtid, og håber de selv er gået på pension, når du opdager det.

FN s befolkningsprognose til ĂĄr 2150

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x