2
jun
Seneste opdatering: 2/6-18 kl. 1632
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Østerbro Bibliotek over for den amerikanske ambassade og Albert Oppenheims pragtpalæ med 35 værelser, hvor LEGO millionæren Anders Kirk Johansen nu bor med en meget synlig Rolls Royce i garagen, ved siden af den franske skole og gigantiske overklasselejligheder i Kristianiagade, Stockholmsgade og Classensgade med endnu flere ambassader. Nede på hjørnet ligger mit gamle gymnasium, der heller ikke var for alle og enhver. Det bliver nu “patricia-lejligheder” som ejendomsmæglerne siger. Men så er der jo Garnisons Kirkegård med mangfoldige grave.

Jeg så mig om blandt bibliotekets kunder, og så spurgte jeg bibliotekaren: “Hvor kan jeg mærke mangfoldigheden? Her er ligesom i Trørød og Rungsted.” Det vidste han ikke. “Måske er det bare et ord,” sagde han så. “Det er det nok,” svarede jeg og gik ud på den solglitrende allé, der ville være en boulevard, hvis den lå i Paris.

Mærk mangfoldigheden i Lyon

Der taler de også fransk: Nouvelle nuit de violences à Vaulx-en-Velin : Le commissariat attaqué ainsi qu’un poste de la police municipale. Det betyder cirka: “Unge angriber politistation.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x