2
jun
Seneste opdatering: 2/6-18 kl. 2048
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ikke mindst fordi Levant er jurist, er der mange andre interessante oplysninger i denne video. Blandt andet er der også video af 10-15 meget vrede protesterende, der om nogen måtte forstyrre den offentlige orden, som Tommy Robinson er anklaget for – uden at have gjort. Her er den video, der kan betyde noget i en appelsag. Sekvenserne med de andre, professionelle filmkameras er omkring min 60. VIDEO shows other journalists filming same trial as Tommy Robinson

Beheading Nations

43 mennesker knvimyrdet i London på fem måneder

White flight fra London bliver til en hvid mennesketsunami i løbet af dette årti, spår jeg. Fjordman kaldte profetisk fænomenet Beheading Nations (The Islamization of European Cities, 2006 på et tidspunkt hvor vi i Danmark skulle skændes med Seidenfaden, Søvndahl og den almene stupiditet om islam. Nemlig at Vestens store byer bliver erobrede af islam og iøvrigt bliver alment ubeboelige af vold, mens den flygtede befolkning lever lidt her og der. De der bliver tilbage, vil leve stærkt befæstede i gated communities – noget der netop er ved at blive stort i ligestillingslandet Sverige: Separerede, bevogtede ghettoer og militær bevogning af særlig vigtige mål.

Dette vil ske over hele Europa, det gælder allerede mange steder i Belgien, Holland, Sverige og Frankrig.  Dette modbydelige, vilkårlige mord skete i millionærkvarteret Kensington. BLOODBATH: Dad, 42, was stabbed to death for ‘refusing to give money to youths’. Endnu en idag: Man, 22, fighting for life after in street attack in Shadwell.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x