2
jun
Seneste opdatering: 2/6-18 kl. 2304
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg har set frem til denne koncerence med mange af svensk indvandringskritiks store navne. Desværre starter publiceringen bagfra, men Q & A er absolut værd at høre.

Myten om den svenske ‘migrationsopbremsning’

Politiken, DR og Uffe Elbæk tror på den, enten fordi de så gerne vil, eller fordi de også tror på julemanden og ‘integrationen.’ Men  den er løgn. Tyskland havde Treuhandanstalt til at afvikle DDR, Sverige har stadig Migrationsverket for at afvikle Sverige. De kunne ikke være mere ligeglade med, at hver 5 svenske kommune i praksis er konkurs. Folkemordet på svenskerne skal fortsætte (hvis du er i tvivl om, hvad definitionen er på  folkemord, så klik lige på linket.) Se evt. Migrationsverket Beviljade uppehållstillstånd 2018 eller:

52.723 opholdtilladelser på fem måneder. Löfvén vill inte tala mer om migrationen

52.723 BEVILJADE UPPEHÅLLSTILLSTÅND TOM MAJ (5 månader)! Efter bara 5 månader 2018 har Migrationsverket beviljat 52.723 uppehålls- tillstånd (varav 15.589 anhöriga)! Det motsvarar halva befolkningen i Gävle..! Med den takten landar vi således på ca 52.723 x (365 dgr / 151 dgr ) = 127.443 st uppehållstillstånd för helåret 2018. Det lutar således mot ytterligare ett år med invandringsrekord för svenska skattebetalare! Stefan Löfvén (S) har dock meddelat att han inte vill tala mer om migrationen i Sverige. Björn Olanders

 

Der er selvfølgelig adskillige grunde til, at Syvpartiet ikke er meget for at tale migration. En er, at efter fire årtiers undertrykkelse af en debat om det, er deres politikere simpelthen ikke belæste på det. De er forsvarsløse over for SD, og deres stilling er allerede i dag alvorligt. Jeg ville heller ikke debattere den højere gastronomi med Erwin Lauterbach. SD bliver meget store, og antagelig kommer det mere rabiate AfS også ind i RD.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x