4
jun
Seneste opdatering: 6/6-18 kl. 1813
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Steyns monolog her, slår på nogle af de samme strenge, som Lars Hedegaards tale i Parlamentet i Bryssel i 2012, hvor samme Steyn iøvrigt overrakte Hedegaard en hæderspris. “Far too few are doing the heavy lifting.” Jeg vil genhøre den, når solen er gået ned efter endnu en sommerdag. Det var der, Tommy Robinson også holdt en tale.

Ellers er der ikke sket voldsomt meget i sagen. En engelsk brandmand er blevet suspenderet, for at have støttet Tommy Robinson på Facebook. Den fornuftige Delingpole, der havde et langt interview med Robinson 15 marts, har artiklen: The Martyrdom of Tommy Robinson. Geert Wilders tager til London for at støtte ham, hvis de lukker ham ind. Tommy Robinson lavede et fantastisk interview med denne imam, ingen journalist kunne have gjort ham efter: Anti-Extremist Muslim Imam Tawhidi Banned From Facebook After Mocking Hamas.

First all-female UK terror plot

Denne her kommer til at gå rent hjem ovre i jämställdhetens land. Uden nogen yderligere investering kan den muslimske terrorfare fordobles, og der er ellers ikke meget, der er gratis i invasionsbranchen.

A teenager has been found guilty of plotting a terrorist attack in central London with her older sister and her mother, in Britain’s first all-female terrorist plot.

Safaa Boular, 18, had been trying to reach Syria in order to marry an ISIS fighter, but when her attempt was foiled by police, she turned to plotting a suicide bomb and gun attack on the British Museum.

Her older sister Rizlaine, 22, and her mother Mina Dich pleaded guilty at an earlier hearing to taking over the plot and planning their own attack, after Safaa was arrested by police in April last year. Teenager, Safaa Boular, found guilty of first all-female UK terror plot

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x