6
jun
Seneste opdatering: 7/6-18 kl. 2016
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ikke-problemet ‘klimatruslen.’ Formålet er overstatslighed. Bern’s vej fra etablissement til dissident.

Lars Bern, född 1942, teknologie doktor, företagsledare, författare och samhällsdebattör. Hans blog Antropocene. Se også, hvad ikke mindst danske læger burde se, Lars Bern om 50 års felaktiga kostråd som gör oss sjuka. Vi spiser alt for  mange kulhydrater og 25 gange for meget sukker.

Hvordan krudttønden Sverige kan eksplodere

 Sverige står og tipper på randen af en sådan konlikt. Den udbredte vrede, man ser i Sverige i dag (ikke i MSM, naturligvis), kan ganske let tippe over i raseri i det kommende valgkamp.

Lidt valgsvindel, en eller flere muslimske terrorhandlinger, og en socialdemokratisk-moderat regeringsdannelse for at eliminere indvandringsmodstandere, og krudttønden Sverige kan eksplodere. Sverige har 2 mio. lovlige våben. Ghettoerne er velbevæbnede med håndgranater og Kalashnikovs. I mellemtiden gør en måling torsdag SD til Sveriges største parti.

Tilbage til Lars Bern, der ikke explicit taler om den kommende krig, som vi alle ved kommer, men som vi ikke bryder os om at tale om. “EU-krigen” kan vi kalde den.

Sukker slår jer ihjel

I min barndom i 50 erne fik vi max. 2 kg sukker om året, idag får vi gennemsnitligt 40 kg om året, og det slår os ihjel. Nogle indtager naturligvis det dobbelte. Det er den største revolution, der er sket i menneskets kost overhovedet i 30. 000 år, og ingen  fortæller befolkningen om det.

Lægerne ved det ikke, ligesom politikere er fuldstædigt ignorante, ligesom de er om cannabis, men de ved, hvordan man behandler følgerne: Diabetes, fedme, metabole sygdomme. Det tynger sygehusvæsnet, men det gavner medicinalindustrien, hvor jeg iøvrigt selv har arbejdet. Ingen  tjener så mange penge på den offentlige dumhed, som dem.

Gør en ende på sukkeret, og spar samfundet for milliarder og dig selv for unødige lidelser. For ikke at tale om kræft. Kræftceller lever af sukker. Lars Bern har overlevet kræft, ved at følge sine egne kostråd.

Malmø: »Vi nærmer os det punkt, hvor vi skal have hjælp«

Vi der advarede for tyve år siden, blev kaldt ‘nazister.’ Nu må i æde, hvad der kommer, og det er ‘murder’, som Leonard Cohen sang. Nu må I klare jer selv, København skal bevogte Øresundsbroen og hindre Mellemøstens voldskaos i at sprede sig til Danmark:

Antallet af skyderier og drab i det kriminelle miljø i Malmø er de seneste år steget voldsomt. I 2017 blev 11 personer dræbt, inden der ifølge politiet faldt ro på sidst på året. I de første fem måneder af 2018 er fire personer blevet dræbt. Er voldsspiralen på vej tilbage i den sydsvenske by blot 30 km fra København?

Drabene og de mange skyderier de seneste år bunder ifølge politiet i konflikter mellem forskellige grupperinger.

»Konflikterne handler om alt fra, at man ikke respekterer hinanden – det kan være, hvis en fra den ene gruppe er kæreste med en kvinde, som en i en anden gruppe tidligere har været kæreste med – til, at man kæmper om narkotikamarkedet. Det og alt derimellem kan få dem til at skyde mod hinanden,« siger Mats Karlsson.

Det er grupperinger af unge mænd, der let lader sig provokere, og som anvender ekstremt grov vold, når de skal hævne sig. Sidstnævnte er blevet lettere de seneste år, hvor Malmø er blevet et »våbendepot« for hele Norden.

»Enten har de selv et udenlandskklingende navn, eller også har deres forældre,« bemærker Mats Karlsson.

Sidste år var bunken af drabssager så stor i Malmø – 11 drab i 2016 og 11 i 2017 – at politiet måtte bede om hjælp fra 170 efterforskere fra andre politikredse. I år står det ikke så slemt til – endnu.

»Men vi nærmer os det punkt, hvor vi skal have hjælp. Vi har nogle gamle drabssager, som vi troede, vi var færdige med, men som vi ikke kunne afslutte alligevel, så det kan godt komme på tale igen,« siger Mats Karlsson. Politi frygter ny voldsbølge i Malmøs kriminelle miljø efter to skuddrab på to uger (log in)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x