7
jun
Seneste opdatering: 7/6-18 kl. 2037
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Ni ville bli bedragna”

Det var Jan Tullberg, der i 2014 opgjorde Sveriges udgifter til indvandring til 250 mia kroner om året eller syv procent af BNP i 2013. Inden 2015. Hvad det er i dag, vil de der ved det ikke sige noget om. Fjordman skrev om det i Sweden and the Cost of Mass Immigration.

Sentio: SD är Sveriges största parti

Jeg har selv anbefalet, at man ikke stoler på en eneste meningsmåling i den svenske valgkamp. De er selvfølgelig stadig strømpile, men særdeles usikre. Dette bliver et skæbnevalg, hvor svenskerne har en af de sidste muligheder for at forebygge, at de bliver  en minoritet i deres eget land. I de følgende år, vil demokratiets vindue lukke, samtidigt som voldens vil åbne.

Som tidligere skrevet, tror jeg politikerne undervurderer befolkningens vrede. Der skal ikke gå meget galt i valgkampen, før vreden bliver til manifesteret raseri. Lidt valgsvindel, lidt dårlige SVT tricks mod SD, det kan være gnisten. Det er 1000 kroners spørgsmålet: Hvornår går svenskerne fysisk løs på de politikere, der systematisk har forrådt dem i fire årtier? Hvor går grænsen? Desværre ved man det som oftest først, når man har krydset den.

I skal altså ikke være overraskede, den morgen i vågner op til, at den svenske befolkning er gået til angreb på den deligitimerede statsmagt. Lad være med den dag at sige, som i enhver vox pop: “Tænk at det kunne ske i vores kvarter.” Hvis det kommer bag på jer, er I i al almindelighed bagud.

I en måling i dag er SD næststørste parti, og større end Socialdemokraterne. I en anden er de det største parti.

När Sentios junimätning i dag publicerades på Nyheter Idag gick antagligen en chockvåg genom etablissemanget. Den visar att SD med råge är landets största parti och att S och M är helt omsprungna.

VAL2018. I dag publicerades Sentios nya mätning på Nyheter Idag. Den visar att Sverigedemokraterna är överlägset största parti med 26,1 procent av rösterna, medan de tidigare jättarna S och M får nöja sig med 21,7 respektive 17,1 procent.
Sverigedemokraterna har gått väldigt starkt i Sentio de senaste månaderna – förra månaden var de det parti som ökade mest av alla. I dagens mätning är SD överlägset störst med svindlande 26,1 procent.

Till NI säger partisekreteraren Richard Jomshof:– Wow, vad ska man säga? Det är helt otroligt. Det intressanta är att även om olika mätningar ger oss olika resultat, är trenderna desamma. Frågan är bara vilken mätning som ligger närmast, men trenden är tydlig. Det finns något som håller på att hända här och det är bara några månader kvar till valet. Det är helt fantastiskt.Svegot

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x