9
jun
Seneste opdatering: 10/6-18 kl. 0244
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Tyve tusind demonstrerer for Tommy Robinson i Whitehall

Der er et alternativt link på Facebook, som måske er lidt bedre kvalitet. Alle talere kan ses herLondon: Massive Crowds Gather to Hear Geert Wilders Demand Tommy Robinson’s Release. Og DR versionen minder om der meget få engelske: Uro i London: Højreradikale i sammenstød med politiet.

“Nærmest revolutionær stemning i Sverige”

Norsk Sentio-måling gør SD til landets størte parti med god margin. Sentio plejer at ligge tæt op af valgresultaterne, men denne måling citeres udelukkende i alternative medier. Kun langt mere etablissementsvenlige, der må anses for at være doktorerede, citeres af MSM. Bag facaden må der være fuld panik i det svenske etablissement. Medierne afspejler det selvfølgelig ikke. Politologen Markus Johansson Oelandius skriver på Facebook:

Vad som händer runt om i landet just är helt unikt. Jag har aldrig upplevt något liknande. Någonsin. Det här är det närmaste revolution man kan komma i Sverige.

Alla man talar med säger samma sak. Alla.

Proppen har bokstavligen gått ur. Ni vet precis vad jag menar. För det här händer samtidigt. Inte bara i era facebook-flöden. Inte bara i opinionsundersökningarna. Men även i den riktiga världen och utanför den egna kretsen.

Extra tydligt när man talar med personer som i alla tider tillhört moderaternas ryggrad av kärnväljare.

Vi talar bland annat om pensionärer med hyggligt bra ställt. Såväl svenskar som välutbildade invandrare som kom på 60-talet. Som byggt upp landet. Som inte behöver bry sig längre vad arbetsgivaren eller grannen eller någon annan för den delen tycker heller. Rakt på sak är det vad man tycker och tänker. Ett ganska osvenskt sätt. Det har verkligen exploderat. Samma fenomen med utlandssvenskar. Jag har själv noterat det men även svenska vänner som bor utomlands säger samma sak att dom också upplever när dom pratar med andra. Men också människor runt om i Stockholms finare områden.

Alla säger samma sak. Alla.

Vad vi talar om är en total käftsmäll mot hela etablissemanget. Mot både sossarna och M. Och de övriga små partierna ska vi inte nämna vilka epitet folk använder. Och mot vad som händer i landet.

Och det här undgår inte längre det elitistiska pk-etablissemanget. Som blundat och hållt för öronen och så länge gjort sig lustig när man påpekat detta. Nu går det upp för dom. Och ja dom är jävligt nervösa. Nu är det deras tur att vara de buttra och sura stackarna.

Helt ärligt tror jag att smällen för M i valet blir betydligt djupare än opinionsundersökningarna fångat. Mycket djupare.

Det finns bara ett parti på allas läppar nu. Ett och inget annat. Ett mot rubbet. Markus Johansson Oelandius

Læg mærke til forskellen i tal for SD i hhv. Sentio og SBC (!) Der er noget  ‘fishy’ i gang her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x