12
jun
Seneste opdatering: 13/6-18 kl. 1215
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ligegyldigt hvad han gør, kan han ikke gøre noget rigtigt.

Jeg ved ikke hvilke Vesteuropæiske journalister, der belemrer os med deres politiske synspunkter, som er værst. Måske er de svenske de mest latterlige, fordi de er så primitive, og de tyske de mest fanatiske Trump-hadere. Men Trump gør bare, hvad han lovede i valgkampen, og det er fuldstændigt utilgiveligt for de journalistiske indpiskere. Demokrati? Det var sgu’ ikke meningen.

Sandheden om Trump er, at kunne blive valgt, fordi han havde pengene med hjemmefra, så han ikke var nødt til at prostituere sig for den globalistiske storfinans, der betalte Clinton og Obama og EU Kommissionen, iøvrigt. Pressens skriverkarle er (prostituerede), så de skriver lydigt imod Trump døgnet rundt, året rundt. Trump og Putin har trodset globalisterne, derfor skal vi nu alle hade dem, vil deres medier have.

De minder mig om de fyrre år, hvor svenske medier gjorde stram honnør for penge- og statsmagten og ikke tillod ét ond ord om multikulturen i deres medier. Sådan nogle skal man foragte, ikke læse. Uden ytringsfrihed, intet demokrati, men så kom nettet og demokratiserede Sverige meget mod magtens vilje.

(Lige nu mødes Trump dog med Nordkoreas leder, hvilket ikke er lykkedes 12 andre præsidenter siden Koreakrigen. Det kan han nok heller ikke finde ud af, bare vent til vore medier udkommer. Det er nu ikke så svært. Lommediktatorer som Kim Jong Un har en primær interesse: Regimets overlevelse. Det har andre amerikanske præsidenter været mindre gode til at garantere allierede.

Obama nåede at forråde både Mubarak og Ghaddafi. Kim Jong Un er pinligt opmærksom på, at amerikanske venner kan være livsfarlige. Han smider ikke sit eneste trumfkort, kernevåben, væk uden klippefaste garantier.) – Apropos jøder, se: Jødisk samfundsliv er væk i størstedelen af Sverige.

To tyske nye kvinder myrdet  med få dages mellemrum

Multikulturens kødhakker arbejder

Den 30 årige Melanie Rehberger fra Prenzlauer Berg/Pankow blev fundet i en park lige op af et S- baneterræn og et stykke af den gamle mur i Berlin. Morderen jages endnu: Melanie (30) wurde offenbar erwürgt. Obduktionen viste at hun havde kæmpet voldsomt for sit liv. (video)

I Viersen nær Düsseldorf blev den kun 15-årige Iuliana Elena R. stukket ihjel i en park af ‘en nordafrikansk udseende person.’ Iulia (15) im Park erstochen. Mere på engelsk her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x