12
jun
Seneste opdatering: 13/6-18 kl. 1339
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvordan kunne Nordkorea se ud? Forretningmandens argumenter

Hvordan? Det så Kim Jong Un også i det moderne Singapore, som er skabt ud af en sump på kortere tid, end hans familie har regeret Nordkorea. Film viste Kim står og tage selfies af sig selv midt i byen. Jeg ved det, for jeg har boet i ‘Løvebyen’ et år for fyrre år siden, da den kun var i begyndelsen af sin mirakuløse opblomstring takket være kineseren Lee Kuan Yew af de lokale venskabeligt “Harry.” Han var ikke så demokratisk, at det gjorde noget, men han var umådelig populær, og ingen enkeltperson har gjort mere for Singapore siden sir Stamford Raffles (1781 – 1826).

Vi synes måske, denne film er lidt over kanten for europæisk smag, men kan man tænke sig en bedre stemning i den situation, hvor man skal bryde 68 års is? (siden Korea krigen) Efter at have presset formand Kim hårdere end nogen anden amerikansk præsident, lægger han denne gulerod ud foran ham: Pyongyang kunne se ud ligesom Singapore. Nordkorea kunne se ud som Sydkorea.  Here’s the Video Trump Played For Kim Showing What North Korea’s Future Could Look Like. Se også Trump-Kim Summit: Donald Trump Press Conference og Black Pigeon: AMERICA Going Its Own Way.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x