13
jun
Seneste opdatering: 14/6-18 kl. 0309
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Wedger afgiver forklaring for THE WESTMINSTER SEATINGS, London, England, 2018.

This is very disturbing, and well worth watching in full. If what he says is true, UK police and the Home Office are corrupt at the very highest level. Pat Condell

“This is dynamite,” sagde min tipper

Dette handler om de såkaldte grooming sager, hvor omkring 1 mio. mindreårige, engelske piger er misbrugt af indvandrede muslimer. Den turde være dynamit, og man forstår til hvilke yderligheder den engelske samfundstop er parat til at gå, for at tildække sandheden om muslimsk sex-slaveri i England. (Jeg kalder det ‘sex-slaveri,’ fordi det er det koranen tillader overfor ikke-muslimske kvinder i mindst otte vers.) Den kaster derfor også et forklarende lys på behandlingen af Tommy Robinson. Vi forstår nu, hvorfor det var så magtpåliggende for dem, at gøre ham tavs.

Den giver mig også anledning til at poste Michel Hansens video nedenfor. Det er amerikaneren af dansk oprindelse, som lavde den fremragende film, Killing Europe. I sandhedens interesse skal jeg siger, at jeg ikke har haft overskud til at se den, de film kræver åndeligt tilløb, men det skal ikke afholde mine læsere. Hansens film er på hele fem kvarter:

“I want to talk”

Interview with victims of the Rotherham rape gangs

Og en historie fra i dag. Man ser på pandemærkerne, hvor ‘hellige’ de er: Child sex gang of eight ‘predatory’ men who abused girls as young as 13 are jailed for a total of almost 90 YEARS.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x