13
jun
Seneste opdatering: 13/6-18 kl. 1656
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

En forbløffet amerikansk turist overværer en muslimsk magtdemonstration på Københavns Rådhusplads. Passerede skræmmes, og det er åbenbart nødvendigt for at erkendelse skal indfinde sig. I Frankrig er offentlige bønnemøder af let forståelige grunde forbudt, landet er i permanent undtagelsestilstand på grund af islam. Lad  Danmark forbyde dette i en vis fart. At vente, er kun at fodre krokodillen, som Churchill sagde. Den bliver kun større, stærkere og farligere. København: Muslimer kalder til bøn fra Rådhuspladsen – ‘This is actually happening in Denmark’.(husk at sætte lyd på)

Muslim refugees should go to Muslim countries

if they want to keep their Sharia culture – Sharia has no place in the Western world.

En del af svaret på Hopkins’ spørgsmål, er naturligvis at muslimer er påbudt af helligskrifterne at udvandre for at sprede islam (hijrah). Dette sker nu i stor stil med vores ignorante politikeres hjælp. De er om nogen islams nyttige idoter, og de er naturligvis livsfarlige for deres egne landsmænd.

Et andet svar på hendes spørgsmål er, at islam er et socialt opløsningsmiddel. Den kan ikke skabe fungerende samfund, som kristendommen har kunnet i enestående grad. Islam er en herrefolksideologi, som sejler under bekvemmelighedsflag som religion. Derfor har den kunnet infiltrere vore lande så dybt, Sverige og Frankrig så meget, at man har lov at tvivle på, de eksisterer som frie, vestlige nationer i år 2100. Europa er med andre ord på vej ud i religionskrige endnu engang, og de sidste der ser det, er åbenbart europæiske politikere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x