16
jun
Seneste opdatering: 16/6-18 kl. 2308
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“The EU was a bad idea from the beginning. Poland to Vote on EU Membership”

I JP skriver Lars Boje Mathiesen om det pinefulde, årelange amatørteater EU opfører på Middelhavet: Europæerne er i færd at tømme det afrikanske menneskehav med en thekop. De må jo tro, at antallet er endeligt. I år 2100 er halvdelen af planetens børn afrikanere. Antallet afrikanere vil være vokset fra en milliard i dag til 4.2 mia. i år 2100. Mere end otte gange EU’s befolkning, og vi er overbefolkede allerede.

Er vores ledere blevet vanvittige, eller ved hvor mange millioner har de tænkt sig at stoppe menneskeindtaget? “Flygtningekrisen” begynder og slutter med EU, men er Juncker og de andre EU spidser simpelthen inkompetente, eller er de bare onde og korrupte? An African Planet? Is this the way our world ends? Poland to Vote on EU Membership. Poland might weigh up EU membership in referendum og New Migrant Crisis Threatens to Bring Down Merkel in 48 Hours.

Europe is comitting suicide

Europe is committing suicide. How did this happen? In this video, Douglas Murray, author of The Strange Death of Europe, explains the two major causes of Europe’s impending downfall.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x