18
jun
Seneste opdatering: 19/6-18 kl. 0021
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Titusinder af migranter pĂĄ vej mod Europa

Eric Semmour taler om spillet omkring de 650 illegale migranter, der langt om længe kom til Spanien efter meget skuespil fra alle indblandede – undtagen italienerne, der i det mindste var ærlige. Ingen har noget at prale af. Spanierne kunne sagtens spille gode, for samtlige negre allerede søgt videre til Frankrig, hvor de sociale ydelser passer dem bedre. Instruktøren af det uværdige teater, hedder Jean Claude Juncker. Hold godt fast, eller se transskriptionen.

Mens vesteuropæiske politikere fjoller rundt på tredje år, som om det ikke rigtig var alvor, advarer Frontex om at der er titusinder på vej over Middelhavet, og fordi der er åbnet nye ruter Balkan: Zehntausende Flüchtlinge auf dem Weg nach Europa!

Europa vil være under belejring fra Afrika i resten af århundredet, og som grafen nedenfor  viser, bliver det meget, meget værre. Det hele er knap nok begyndt endnu. Havet simrer kun før den meterhøje flodbølge. Først i år 2100 flader Afrikas befolkningseksplosion noget ud.

Der er en halv eller en hel milliard afrikanere pĂĄ vej

Hvad europæerne får at vide af Bryssel, deres politikere og deres medier, er så øjeblik- og følelsesstyret og så amatøragtigt og inkompetent, at man vrider sine hænder. Se f.eks. TV Avisens reportage om de 650 illegale migranter til Spanien fra igår aftes.

Intet perspektiv ud over øjeblikket overhovedet. Blot nogle vox pops med nogle spaniere, der er  lige så uvidende og idylliserende som TV-Avisens medarbejdere. Fordele sig ud af en halv eller en hel milliard afrikanere? Det er graden af politiserende vanvid, sagesløse danskere får hældt i hovedet af stats-TV.

Om FN’s befolkningsprognose

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x