18
jun
Seneste opdatering: 18/6-18 kl. 1424
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg tilskriver det min ungdommelige naivitet, at jeg hoppede på politikernes smør- og bacon løgne i 1972, og var med til at stemme Danmark ind. Det har lært mig, at valgretsalderen bør være så høj som muligt. Kun populistpolitikere ønsker en lav valgretsalder, og det er stort set dem allesammen. Især venstrefløjen, der er pop og for kulturødelæggelse.

For at kompensere for unge og dumme vælgere, har politikerne tømt Folketinget for magt, så det i det mindste kun er Bryssel, der beskadiger vores land. Jimmie Åkessons siger noget, man ikke hører DF sige: Åkesson vill se folkomröstning om EU-medlemskap inom fyra år,  og så kalder han ganske rigtigt EU en ”stor korruptionshärva.” Tværtimod DF: Thulesen Dahl: Jeg vil ikke anbefale et dansk exit fra EU.

Uhrskov:  Artikel 13 minus to dage

Så nåede afstemningen i EU Parlamentet også at komme i en dansk avis inden på onsdag. (Se eventuelt EU’s artikel 13 – et hidtil uset censurredskab:

Igen bør det stå klart, at der her er tale om et muligt indgreb, der kan få de allerstørste og mest alvorlige konsekvenser for retten til at kunne udtrykke sig på nettet med behørig angivelse af kilde eller kilder. Fremover kan det blive sådan, at en maskine – et filter – uden videre fjerner dokumentation for ens påstande, alene ud fra antagelsen om, at det kunne være i strid med ophavsretten, at jeg f.eks. linker til en udsendelse fra BBC om Donald Trump.

Hvis jeg har forstået dette forslag til lovgivning fra EU-kommissionens side korrekt, er der tale om det hidtil hårdeste angreb på ytringsfriheden i Europa siden 1945. Denne EU-lov vil logisk betyde, at især alternative medier får fjernet de links, der dokumenterer deres påstande.Jeg lader mig gerne korrigere, hvis der er noget, jeg har misforstået, men dette smager af meningskontrol af den virkeligt hårde slags.

EU-kommissionens forslag lyder som noget taget ud af George Orwells ”1984”, et dystopisk Europa, hvor almindelige mennesker ikke længere kan finde kilderne til sandheden. Disse kilder fjernes i stedet af en maskine. Hvad hvis der i fremtiden vil være massiv censur af internettet?

Se også:

På onsdag förbjuder EU länkar på Internet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x