19
jun
Seneste opdatering: 19/6-18 kl. 1541
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Selv den danske venstrefløj er anti-indvandring”

Steve Turley har stort set forstået den danske situation korrekt, selvom han ikke tager højde for Radikale, Alternative og Enhedskommunister, der bilder sig ind de kan stoppe et folkeflertal og en politisk flodbølge. Opfindsomheden har været stor for at gøre alt muligt andet end lige netop et totalt asylstop, men det kommer også.

På de virkeligt væsentlige ting, tør danske politikere fra de store partier ikke gå foran. Det er bare homoægteskaber og porno med dem, når de skal vise hele verden, hvor langt fremme de er i skoene. Til daglig sidder deres vilje i Juncker og Merkels lommer. Det er derfor, de gør islam større og stærkere i Danmark, så vore børn får evige problemer. Af lutter følgagtighed.

Broders Spiegel: Seehofer kann nicht der Sheriff sein

Seehofer er en løve, der brøler, men aldrig bider. Og så skal han ikke nyde noget af nyvalg, der nærmest vil fordoble AfD. Idag har Tyskland måtte indkassere endnu et ungt, formodet offer for mangfoldigheden. Barsinghausen: 16-jährige Anna-Lena wurde erschlagen.Tyskerne frygter, en seriemorder er på spil. Der er 100 tyske ofre for indvandrervold hver  eneste dag. også Opgøret mellem Merkel og Seehofer er udskudt, – sensationel meningsmåling ryster Merkel.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x