19
jun
Seneste opdatering: 20/6-18 kl. 2033
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Weaponizing copyright: The whole idea is to shut small providers up”

Stephan Molyneyneux har en helt frisk video, Paul Joseph Watson også. Det er stadig meget småt med MSM information om det, påfaldende småt, men Independent har en artikel i dag: NEW EU LAW COULD COMPLETELY CHANGE HOW THE INTERNET WORKS AND OUTLAW MEMES, CAMPAIGNERS CLAIM.

The Mail har en artikel efter afstemningen: EU approves copyright rules that could kill off user-generated content and ‘destroy the internet as we know it’. Computer Sweden skriver: EU röstade ja till att skärpa den digitala upphovsrätten – blir det döden för internet?Nu hvor det er for sent, skriver selv Sveriges Radio: “Riskerar att slå undan benen på internet som vi känner det”


Joakim Lamotte sender live fra Malmø

“Vi er i en lavintensiv borgerkrig. Politikerne har ødelagt denne by. Ikke bare denne by.”

Højerklik > slå lyden til eller se her. Afsluttet 20:10, men skal være til at se efterpå, 41 minutter. Kriminella i Malmö: ”Nu börjar helvetet.”Læg i øvrigt mærke til, om du i svenske medier kan finde det tredobbelte gangstermord, der skete i Malmø for lidt over et døgn siden. Rigtigt. De flinke, svenske journalister har fået det til at forsvinde. Helt. Man tvivler lidt på, at overhovedet er sket, som Tage Danielsson sagde om Harrisburg.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x