19
jun
Seneste opdatering: 20/6-18 kl. 1912
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

‘Det nye Sverige’ giver det gamle fingeren. Tre dræbt af AK-47-ild, tre sårede, samtlige grove kriminelle

Masseskyderi i Malmø Det foregik midt i journalistoverklassens gentrificerede Rørsjøstaden/Värnhem og 100 meter i luftlinje fra den gigantiske politistation, de noget pompøst kalder Rättscentrum. Det er ikke mere ‘centrum’, end at de blev angrebet med en kraftig bombe i december 2014. ‘Det nye Sverige’ giver det gamle fingeren med sådan et angreb. De døde er bekræftet en Chadi Abdallah og en Malek Mohamed. Den tredje hedder Hadi Abdallah. To er brødre.

For at gøre det endnu mere symbolsk, ligger internetcafeen i samme bygning som Feministisk Initiativ i Malmø. Cafeen ejes af en Ziad Raid Naim Al-Iedani. Min kilde fortæller: “Polisbilar cirkulerar i alla “problemområden” i natt. Måste ha dragit hit polisbilar från hela Skåne. Oroligt på Kroksbäck med. Bilbränder på Rosengård.”

Men svensk multikultur havererer som en vor tids Titanic, og svenskerne indser at politiske fantaster har ødelagt deres land, sender jeg en tanke til journalisten og Malmøboen Per Svensson, der i ramme alvor skrev: Malmö – världens svenskaste stad. Formentlig bor han lige rundt om hjørnet fra internetcafeen, hvis han ikke er flygtet for længst, som alle de andre, jeg kendte i Malmø.

Optrapning midt i valgkampen

Nu nærmer regnskabets time sig for de svenske multikulturfantaster. Jeg har ventet på dette tidspunkt i tyve år. Det politiske liv har det til fælles med krig, at det meste er ventetid, spildtid og kedsomhed, og pludselig en dag sker der en masse på én gang.

Det interessante ved denne forbrydelse er, at den selv for Malmø – der har haft tre bombesprængninger i seneste måned – er en optrapning, og det midt i en valgkamp der allerede er gået temmelig skævt for de gamle ‘mångfaldspartier.’ Den er symbolsk, fordi den foregår midt i det ‘anstændige’ Malmø lige under snuden på politiet.

Malmø er tabt for mange år siden

Den oser af foragt, og hvordan kan man også andet end foragte svenske politikere, som de udtaler sig efter mordene? Og det svenske politi, er på en uløselig opgave. Alt andet er snak og illusion. Malmø er tabt for mange år siden, og nu vil dumme, danske politikere have en fælles metro med fallitboet.

Om Sverige så kan reddes, og om demokratiet kan løse Sveriges problemer, er et helt andet spørgsmål. Jeg ser ligesom Gunnar Sandelin, der ikke er en mand af store ord, særdeles mørkt på det.

Svenske journalister forstår, at den groveste mordsag nogensinde i Malmø, er rigtig ubehagelig for politikerne. Til trods for, at det skete for kun 17 timer siden, har Expressen og AB kørt historien langt ned af deres sider. I morgen vil den aldrig være sket. Den kunne jo gavne, vi ved hvem. Et par kommentarer fra et debatforum:

Och då måste bläddra ner halva sidan på Aftonbladet för att läsa om det. Ett av de värsta skottdåden på 30 år i Sverige. Det har inte ens gått 24 timmar. Jag blir seriöst mörkrädd.

 Svenskarna och malmöborna får skylla sig själva

I senaste opinionsmätning går C fram och S börjar ta igen och V går också framåt, Mp kommer troligen klara spärren. Sverige skall ha det så här.

Ingen fjärde är allvarligt skadad.Läget för Amir Makky och Baha Ahmaad är allvarligt men stabilt. Den sjätte (Som kom in sist) hade fått ett skrapsår i princip.

Man får ändå säga att skytten verkar varit ganska hygglig, han kommer alltså dit. Skjuter 15 skott, 3 av snubbarna dör i princip direkt (den tredje på operationsbordet) dom tre andra fick samtliga skott i sig. Det var mellan 10 och 15 meter ifrån GM och BO, att sikta så bra är fan inte dåligt. Amir Mekky skrek NEJ högt som fan i samband med att skotten avfyrades.

Otroligt, det kan dock hända att gärningspersonerna antingen är ifrån Irak och därmed som hämnd för bröderna Mekawi alternativt hämnd för mordet på någon av juggarna/albanerna (Nermin K eller Qaransaj eller vad han hette) om fallet är så att förövarna kommer ifrån utlandet så tror jag inte några hämndaktioner är att vänta. Vi får se.

Om Malmö: staden är förlorad och det är Ilmar Reepalu som bär skulden. Ingen pratar om honom längre. Han har smitit undan. Polisen i Malmö är maktlös, inget blir bättre med de nya 10 000 poliser i Sverige eftersom det då bara i Malmö fyllts på med desto fler livsstilskriminella genom fortsatt oansvarig flyktingpolitik och stort barnafödande av nyanlända, samtidigt som det inte blir några 10 000 fler poliser i Sverige, det är en bluff från politikerna och går inte att genomföra av flera skäl, ekonomiska först och rekryteringsmässigt sist. För bara några veckor sedan talade politiker och poliser i Malmö och Sverige om en ny trend: skjutningarna hade minskat, vi börjar få kontroll på dem. Och i höst fortsätter i stort sett samma politiker som för Sverige mot avgrunden en ny mandatperiod. Svenskarna och malmöborna får skylla sig själva.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x