20
jun
Seneste opdatering: 22/6-18 kl. 1611
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Økonomen Jan Tullberg satte i en bogen “Låsningen: en analys av svensk invandringspolitik” i 2014 – altså inden “flygtningekrisen” – Sveriges udgifter til indvandring til syv procent af BNP eller 250 milliarder kroner: Sweden and the Cost of Mass Immigration. To tredjedele inde taler Tullberg om de svenske alternative medier, der siden 2010 har betydet alt for at nuancere den forstenede, svenske debat. Desværre kan de være en saga blot på grund af EU: Internet som vi känner det verkar upplösas. EU godkender omstridt direktiv, der “ødelægger internettet for altid”

Netflix:”November 13. Attack on Paris”

Paris attacks documentary shows victims’ defiance in face of horror

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x