23
jun
Seneste opdatering: 23/6-18 kl. 1418
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

James Corden heads to Liverpool for a special day with Paul McCartney spent exploring the city of Paul’s youth, visiting his childhood home where he wrote music with John Lennon, performing songs in a local pub and of course driving around singing a few of Paul’s biggest hits.

I går var det midsommer i Sverige, i dag er det Sankt Hans i Danmark, og i morgen er det Folkefest, hvor jeg  livesender i al fald Uhrskov og Hedegaards taler på min Facebook. Hold øje i morgen eftermiddag. Så jeg tænkte I skulle have en lille film at varme jer på i ventetiden. Den varmede mig. Jeg har også sendt den til min ven, der gik i klasse med John Lennon, men som jeg ikke kan formå til at udtale sig offentligt om det. Jeg tigger ham, hver gang jeg møder ham.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x