25
jun
Seneste opdatering: 25/6-18 kl. 1910
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Sill och potatis? Icke?”

Interessant at iagtage hvordan statsmediet Danmarks Radio under VM benytter lejligheden til at propagandere hĂ„rdt for multikulturen, der behĂžver et stĂžttekorset for tiden. DR’s panel bestĂ„r udover den islamofile vĂŠrt – Peter MĂžller – af Flemming Povlsen, dansk-ghanesiske Francis Dickoh og to kvinder med muslimsk baggrund (afghanske Nadia Nadim og en kvinde med rĂždder pĂ„ Balkan (husker ikke navnet og gider ikke at google)).

I Sverige kĂžrer de ogsĂ„ hĂ„rdt pĂ„. Her fejrer kommercielle TV4 traditionel svensk midsommer med kebab og islamisk hovedbeklĂŠdning. Svensk journalistik har en tradition for at hĂ„ne svenskere pĂ„ denne mĂ„de. Det betyder: “Vi har pĂ„tvunget jer mest multikultur i hele Europa, og der er intet I kan gĂžre ved det.” Lad os nu se efter valget den 9.9, om ikke den triumferende tone ĂŠndrer sig noget. TV 4 er trods alt  kommercielt trash-tv, og skal helst have nogle kunder. (Steen & Uwe)

Sverige – det förlorade landet

Jeg har gjort opmÊrksom pÄ filmen for et Är siden, det er lÊnge siden, sÄ nu premieren i Almedalen den 1 juli nÊrmer sig, gÞr jeg det igen. Der er ikke sÄ mange hÞjkvalitative dokumentarer om den revolution, Sverige har gennemgÄet. Emnet har ikke tiltrukket svenske journalister og dokumentarister. Det kommer nok, nÄr de har taget bestik af den kommende vindretning. Jeg kan ikke lige komme i tanker om andre end Pelle Neroths Sweden: Dying to Be Multicultural, som er sÄ god, at den bliver svÊr at slÄ. A Swedish Elephant: A documentary film.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x