25
jun
Seneste opdatering: 25/6-18 kl. 1910
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Sill och potatis? Icke?”

Interessant at iagtage hvordan statsmediet Danmarks Radio under VM benytter lejligheden til at propagandere hårdt for multikulturen, der behøver et støttekorset for tiden. DR’s panel består udover den islamofile vært – Peter Møller – af Flemming Povlsen, dansk-ghanesiske Francis Dickoh og to kvinder med muslimsk baggrund (afghanske Nadia Nadim og en kvinde med rødder på Balkan (husker ikke navnet og gider ikke at google)).

I Sverige kører de også hårdt på. Her fejrer kommercielle TV4 traditionel svensk midsommer med kebab og islamisk hovedbeklædning. Svensk journalistik har en tradition for at håne svenskere på denne måde. Det betyder: “Vi har påtvunget jer mest multikultur i hele Europa, og der er intet I kan gøre ved det.” Lad os nu se efter valget den 9.9, om ikke den triumferende tone ændrer sig noget. TV 4 er trods alt  kommercielt trash-tv, og skal helst have nogle kunder. (Steen & Uwe)

Sverige – det förlorade landet

Jeg har gjort opmærksom på filmen for et år siden, det er længe siden, så nu premieren i Almedalen den 1 juli nærmer sig, gør jeg det igen. Der er ikke så mange højkvalitative dokumentarer om den revolution, Sverige har gennemgået. Emnet har ikke tiltrukket svenske journalister og dokumentarister. Det kommer nok, når de har taget bestik af den kommende vindretning. Jeg kan ikke lige komme i tanker om andre end Pelle Neroths Sweden: Dying to Be Multicultural, som er så god, at den bliver svær at slå. A Swedish Elephant: A documentary film.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x