28
jun
Seneste opdatering: 29/6-18 kl. 0115
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Deadline anvender – i modsætning til DN, Expressen og Jyllands Posten – en af de to målinger, der viser SD som største parti, men Sigge Winther Nielsen kunne da godt lige udtale partinavnet og Jimmie Åkessons navn rigtigt. Jeg er jo en af den svenske journalist Magnus Bejmars store fans, og der er ellers ikke ret meget, der kan få mig til at surfe ind på DR. Selv Deadline er en afglans af sin storheds tid. Sverigedemokraterne står til at blive Sveriges største parti (fra minut 15:30)

Hvad har Kasselstrand tænkt sig?

Bruce Bawer skriver om Alternativ för Sverige, og stiller sig positivt. De kommer formentlig ind i Riksdagen, jeg er dog mere skeptisk om deres repatrieringspolitik har nogen gang i virkeligheden. Det vil for det første være et gigantisk arbejde at begynde at repatriere blandt 2.3 mio mennesker, de 80.000 som Ygeman lovede forrige år, blev ikke til andet end et par hundrede, tom politikersnak der nu er ved at tage livet af svenske socialdemokrater – stærkt forsinket. Og for det andet: Hvem siger, det vil forløbe fredeligt?

En mindre krig nu frem for en større senere?

Er krig det fredsskadede Sveriges fremtid? Hør svensk-libaneseren Paul Geara, og giv mig et bud: Sverige er som Libanon om 20 år. Hvordan skulle svenskere med den fortid, kunne kende en krig på 100 kilometers afstand?

Desværre er Kasselstrand analyse nok helt rigtig: Et fungerende Sverige kan ikke genskabes uden en betragtelig repatriering. Det vil ikke være svært at finde en million i Sverige, uden skyggen af asyl- eller opholdsgrund. Men unge mænd med udenlandsk baggrund i alderen 15-44 år, (i militær alder) er i flertal i mange kommuner, og bliver det snart nationalt. De lader sig da ikke repatriere frivilligt fra det svenske smørhul, det kan snarere komme til en håndgribelig kamp om, hvem der egentlig ejer Sverige.

Hvad har Kasselstrand tænkt sig? En mindre krig nu fremfor en større senere? Erfaringsmæssigt vælger mennesker de senere og større. Havde svenske politikere forestrukket små, præventive krige, havde de allerede for ti år siden sendt militæret ind i de værste ghettoer, og taget de 5- 10. 000 døde, det havde resulteret i. SWEDEN: OPEN FOR BUSINESS!Just make sure to watch your back.

Skuddrab – hvor langt ligger Sverige foran alle andre?

Hvorfor? Fordi de pr næse har indtaget langt mere mellemøstlig voldskultur end nogen andre. Tyskland vil komme efter det, men den million der kom i 2015, bruger endnu kun knive og macheter.

Danmark burde relativt til den mængde etnikkere, vi har taget, ikke have så mange skuddrab som man ser. Vi burde ligge og rode nede omkring Norge, men det er åbenbart nogle særlig målbevidste mordere, de dygtige, danske politikere har udset sig. Fra Berlingske idag, log in.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x