29
jun
Seneste opdatering: 29/6-18 kl. 2044
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

(Video: Højreklik > slå lyden til)

Her får Løkke og Støjbergs frygtsomme fiffigheder for alvor baghjul. Danske politikere går aldrig foran på virkelig vigtige områder, der afventer de de store lande dvs. Tyskland. Når danske politikere er avantgarde, er det kun på harmløse områder som homoægteskaber og fri porno. Med det nødvendigste er de for frygtsomme.

Jan Ganman: “Rätt värdegrund är fascism”

“Allt i Sverige är vänster. Lägg ner public service”

Videoen her er fra maj, og den er en sønderlemmende kritik af svensk journalistik, som måske er endnu mere ansvarlig for ødelæggelsen af Sverige end svenske politikere, der jo er bange for journalisterne, fordi de med en enkelt artikel kan afslutte deres politiske karriere.

Ganman, der har arbejdet på Sverige Radio, beskriver også det hjørne vi nu ser, at det svenske establishment har malet hele landet op i, og som vil være åbenlyst for alle på valgaftenen den 9 september.

Den svenske ‘elite’ mener, at magten er for altid dens egen

Den 11 maj beskriver han den svenske ‘mångfaldselite’ på aftenen den 9 september, hvor den vil være sprængt til atomer. Han siger det indlysende, nemlig at ‘eliten’, den politiske adel, ikke foragter Sverigedemokraternes värdegrund, eliten frygter at andre tillader sig at snuppe dens ben, som den betragter som deres til evig eje.

Al dens snak er teater, der er brødnid på spil, den er nemlig ikke demokratisk, fordi den gennem mere end 80 år ikke er vant til, at der bliver luftet ud i Riksdagen. En forstenet Riksdag har givet den det indtryk, at magt er for altid. Det svenske folk har nu en enestående mulighed for at give dets parasitære overklasse en lektion i demokrati.

‘Värdegrund’ findes ikke uden for Sverige

Ganman beskriver, den tyste overenskomst, der findes i svensk public service: “Vi er alle venstreorienterede, men lyttere og seere må for Guds skyld ikke opdage det.” Hvad angår Värdegrund, så tror jeg ikke Ganman er klar over, at dette tyranniseringsbegreb kun findes i Sverige. I Danmark eller Tyskland vil ingen forbinde noget med det. Dette interview er meget høreværdigt.

“Allt i Sverige är vänster. Lägg ner public service”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x