1
jul
Seneste opdatering: 1/7-18 kl. 1437
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Israel is my natural home”

Der er mange kvinder, jeg kan sympatisere med politisk, men en del er så optagede af at gøre sig stuerene og spiselige. Hvad jeg kan lide ved Katie Hopkins er, at hun skider fuldstændigt på, hvad hendes fjender, pænheden og småborgerligheden mener om hende. Hun er  den engelske Ann Coulter. Pæne piger kommer ikke til at redde sig selv og den vestlige civillisation. Hun er uddannet på militærakademiet Sandhurst. Hun farer ikke sammen af skræk, når hun bliver svinet til. Hun burde være et feministisk forbillede, men da den er post-marxisme, er hun det naturligvis ikke.

The Message is That Faith is Superior to the Law

Muslim Street Prayers in the Rue Jean-Pierre Timbaud

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x