4
jul
Seneste opdatering: 5/7-18 kl. 2048
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Fyret for at sige sandheden om afghanske “børns” alder

Nina Drakfors möter tandhygienist Bernt Herlitz på Gotland den 4 Juli 2018 när han får ta emot den orättvisa domen i Arbetsdomstolen. Vi har tidigare berättat om Bo Hofvander som för mer än 20 år sedan blev förlorade sitt jobb efter en dom i Arbetsdomstolen. Han hade ifrågasatt massinvandringen. Liknande processer pågår även idag och nu har Bernt Herlitz blivit av med sitt jobb inom Region Gotland efter att med rätta ha ifrågasatt vissa ensamkommande barns ålder baserat på deras tandutveckling. Tandhygienisten Bernt Herlitz förlorar i Arbetsdomstolen – döms till att betala en halv miljon.

Sverige: “504.000 indvandrere skal rejse hjem”

Alternativ för Sverige har regnet på, hvem og hvor mange der må hjemsendes for at redde Sverige som et 1. verdensland, og for at befri Sverige for en urimelig byrde af tungt kriminelle og uintegrerbare personer. Jeg er enig i analysen. Som det er nu, vil det bare fortsætte ned ad bakke med landet. Og så er 504.000 endda kun en femtedel af alle dem, der er kommet. Svenskerne kan komme i mindretal i deres eget land alligevel, blot senere end 2040 – 2050.

Realiteten for Sverige er dog, at det er langt lettere at tage masserne ind, end at slippe af med dem igen, så lur mig om der bliver noget af planerne. Der skal også lige være Riksdagsflertal, og når der er det om tyve år, er der to millioner flere “ny-svenskere.” Løbet er kort sagt kørt, Sverige har kurs mod en bosnisk-libanesisk udvikling. AfS er ungdommelig optimisme. Sverige vil i løbet af næste generation vise os, hvordan et demokrati begår selvmord af ren idealisme og inkompetence.

Invandringen har varit en katastrof för Sverige. Det var de gamla partierna som skapade problemen, men det är vi som kommer att lösa dem. Det skriver Gustav Kasselstrand och Jeff Ahl från Alternativ för Sverige, som nu lanserar sin plan för att få hem en halv miljon invandrare.

Återvandring är vårt lands ödesfråga och därför också vårt partis profilfråga. Ett parti som inte driver återvandringsfrågan kan inte rädda Sverige. Men återvandring får inte vara en diffus vision utan måste också kunna genomföras i praktiken. Därför presenterar vi nu vår återvandringsplan.

De senaste månaderna har vi räknat på hur många som kommer att behöva återvandra. Bedömningen grundar sig på uppgifter från bland annat statliga offentliga utredningar (SOU), Migrationsverket och Statistiska centralbyrån.

Återvandringen berör invandrare som av olika skäl inte ska vara i Sverige, antingen genom att de från början inte haft rätt att komma hit eller genom att de misskött sig under sin vistelse.

Nedan följer de grupper som omfattas av återvandringen:

“En halv miljon skäl att rösta på Alternativ för Sverige”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x