5
jul
Seneste opdatering: 6/7-18 kl. 1818
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

The 21 th century version of book burning is blocking websites

Hvordan Tyskland endelig fik den religion, Adolf Hitler foretrak. Ifølge Tysklands hate speech love, er det nu forbudt at citere profeten ordret. Man må jo heller ikke citere koranen for, at ‘jøder er efterkommere af aber og svin.’ Så er man en ‘radikal muslim’, selvom det bare er koranens tekster, som er ‘radikale.’

Vi skal  skåne islam for sig selv, det skal vi af den grund, at vi skal skåne vores politikertåber for følgerne af deres egne handlinger, nemlig masseintroduktionen af islam i Europa. De var blanke på, hvad de gjorde tilbage i 1983, og det skal camoufleres. Det giver mening rent politisk, ellers naturligvis ikke.

Artikel 13 nedstemt: 278 for, 318 imod

EU Parlamentet nedstemte i dag artikel 13, men det betyder kun, at det fremsættes i en anden form efter sommerferien. EU har en årelang historie for at ville knægte ytringsfriheden. Der går næppe to år immellem forslag fra den kant. EU vender tilbage for at lukke vores mund, det gør de altid.

Mutti Goes Down While Denmark Gets Tough

And the icing on that cake of crow Merkel must eat? Besides Norway’s crackdown, look at Denmark’s amazing new acculturation rules for immigrants. This is tough stuff:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x