7
jul
Seneste opdatering: 7/7-18 kl. 1220
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Illegal migration  er en sikkerhedsrisiko. Migration er ikke en menneskeret”

Forleden kunne man se BBC Newsnight i et migrantaktivistisk interview med den ungarnske udenrigsminister. BBC blev udstillet, som de politiske aktivister, de er. I dag kan man høre den samme minister interviewet af en rigtig journalist, der ikke er statsfinancieret.

I Seine-Saint-Denis udenfor Paris’ ringvej Périphérique, kan man se hvad der sker, når globalister lader alt sejle: Illegal Migrant Population in Paris No-Go Zone Suburbs Hits 400,000. I Vesteuropæiske medier hedder det, at Breitbart er ‘meget højreorienteret.’ Det er kun fordi, de udelukkende er vant til røde medier og lyserøde journalister. Udsigtspunktet afgører vurderingen. Klik ind på BBC, DR, SVT og NRK. Det er det røde verdenssyns beskyttede værksteder. Du betaler.

Jew hatred – ‘out of context’

Muslimsk tolerance: “Jøder er efterkommere af aber og svin.” Det er svært at reformere de ‘fuldkomne helligtekster.’ (The Roots of Islamic Anti-Semitism.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x