9
jul
Seneste opdatering: 9/7-18 kl. 2135
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Total kapitulation: Moské ‘jorden der er brolagt med martyrer’ i Poitiers

Imamen giver interview til TV fra Quatar. Moskeen kalder han provokerende Balat al-Chouhada (Bataille du Pavé des Martyrs – ‘jorden der er brolagt med martyrer’), en direkte hentydning til slaget i 732. Han er med sin opførsel selv skyld i balladen, mener nyhedsmediet Boulevard Voltaire. Mon ikke?

Ikke blot hjælper moderne, franske kollaboratører ham til en muslimsk revanche for 732, en kamp islam ikke kunne vinde med egen kraft, han kan end ikke dy sig for at hovere og gnide salt i såret. Og han skal forestille at være en venligsindet dialogfætter? Hvis det havde været attituden i Grænselandet efter 1864, havde vi haft krig endnu. Sådan ser den fred altså ud, vi får med ‘venligtsinde’ muslimer. Så længe de kan dominere, er vi nogenlunde venner. Når vi ikke bukker og nejer mere, begynder volden.

Islam er yderst opmærksom på sine krigeriske historie

The centuries-long struggle of Europe against Islam is no longer well-understood by most Westerners. When I was young, we still studied the Islamic conquests in school to a certain extent. However, I’d wager that nowadays all pedagogical discussion leaves out this important aspect of European history, which lasted from the conquest of Iberia in the early 8th century until the Second Siege of Vienna in 1683….

Muslims, in contrast, are well aware of their martial history. They celebrate their victories over the infidel, mourn their defeats, and burn to avenge the loss of previously held Muslim territory.The following report from France is a perfect illustration of this dichotomy of historical understanding. Muslims know perfectly well what happened at the Battle of Tours, and why they are building a large mosque in Poitiers. Islam Wants to Reverse the Battle of Tours — Hence the Mosque in Poitiers. Moskeen skaber overskrifter netop i disse dage på grund af Génération identitaire.

“Muslimerne anså Europa for et let bytte”

The Battle of Tours, 732 AD

I de første hundrede år efter profeten Muhammeds formodede liv, bredte muslimsk imperialisme sig hastigt fra den Arabiske halvø til Mellemøsten, Centralasien, Nordafrika og Spanien. I 711-718 blev Spanien erobret, og i 732 blev det Frankrigs tur, hvor målet var Sankt Mortens helligdom (Saint Martin de Tours) og klosteret i Poitiers. Muslimerne mistede 12.000 mand, og måtte flygte tilbage til Spanien. Det reddede Nordeuropa fra islam de næste 1200 år, indtil vor tids spejblanke ledere og ikke mindst EU kom til.

Vesten har fortrængt 1400 års kampe med islam

Vesten har på rekordtid fortængt 1400 års bitter kamp med islam. Europæerne opfører sig som om, det var islam, der havde gennemgået en reformation, og nu er aldeles ufarlig. Mange europæere har allerede mistet livet på grund af den illusion, men kun få sammenlignet hvor mange, der må formodes at ville dø i fremtiden.

Vi fodres evindeligt i DR og SVT med imaginære farer, som Adolf Hitler, der trods alt kun hærgede Europa i tolv år. Profetens  underkastede horder  i  1400 år, men nye generationer af skoleleveler har ingen anelse om det.

Hvis de kendte den, ville de bedre forstå den aggression og vold de møder fra islams side. De ville også forstå, at de politikere de er så dumme at stole på, har masseinviteret deres dødsfjender, og at det kan ende katastrofalt for dem. Jeg husker, at Jaques Blum blev opsøgt af unge, historieløse jøder, der måtte have forklaret det had, de mødte fra islam i Danmark. Vi har ladt de unge fuldstændigt i stikken. Prøv at se, hvad en svensk vens datter lærte om islam i skolen i 2001. Så mange løgne på tre A4 ark, er noget af en pædagogisk bedrift.

De var spjlblanke på islam. De anede ikke, hvad de foretog sig. Demokratiernes inkompetence er nu blevet en anseelig sikkerhedsrisiko

Min generation – som også er den der masseintroducerede islam i Danmark og Europa – var efter tolv års skolegang og supplerende uddannelse, spejlblanke på islam. De anede ikke, hvad de foretog sig, de havde aldrig sat deres ben i et muslimsk land (det havde jeg dog i 60 erne). Islam var irrelevant på verdensscenen i 50,. 60 og 70 erne. Indtil oliekrisen, krigene mod Israel og 9/11. Islam tiltvang sig relevans via sin vold.

“Religion var”, troede  Vestens snakkende klasser, “gammeldags og uddateret for længe siden,” for det var den for dem. De havde ligesom jeg ikke haft et religiøst sekund siden slutningen af 1800 taallet.

Sådan kunne Sverige ‘være bedst i klassen’ og nu i dag nærme sig en million muslimer: Total uvidenhed. Hver  generation planter sine børns krig, mens den bilder sig ind, at den gør alt for at forhindre flere krige. Bare hør på Juncker, Mogherini og Timmermans. De tror virkelig på, hvad de selv siger. “Never to Go to War with One Another Again”.

Fortæl lige det til islam. Dele af Vesteuropa kan formentlig endnu reddes fra blodige stridigheder i vore børns tid, men ikke med det tempo vores såkaldte ‘top-politikere’ holder sig.

Her er lidt af den historie, du er blevet hjulpet så dygtigt af politikere og medier til at fortrænge. Otte minutter kan man godt bruge  på den, når man tænker på, hvad der står på spil.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x